ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Εικαστικά | Εκθέσεις

Από τι είναι φτιαγμένες οι ιδέες; Απρόβλεπτο! 29 Δεκεμβρίου 2017

Το Μουσείο Φρυσίρα παρουσιάζει τη δεύτερη ενότητα της τριλογίας, «Νέοι Ορίζοντες».

Στο πλαίσιο της εικαστικής τριλογίας «Νέοι Ορίζοντες της Ζωγραφικής», το Μουσείο Φρυσίρα συνεχίζει να αναδεικνύει σύγχρονες εικαστικές τάσεις και να προτείνει ιδιαίτερους καλλιτέχνες, μέσα από τις συλλογές του.

Το δεύτερο μέρος με τίτλο «Το Απρόβλεπτο των Ιδεών» θα κάνει εγκαίνια τον Ιανουάριος του 2018 και θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο μέχρι τον Ιούνιο.

Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζονται εκφάνσεις οραμάτων και ιδεών όπως αποτυπώθηκαν από εικοσιένα ζωγράφους. Ο καθένας από αυτούς υφαίνει με τον δικό του τρόπο μοναδικούς κόσμους, άλλοτε ονειροπολώντας και άλλοτε με επιστημονικά εργαλεία, δημιουργώντας έτσι εικόνες που μπορεί να εκπλήξουν τον θεατή ή ακόμα και τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:
Agnès Baillon, Beata Bigaj, Christopher Le Brun, Vincent Corpet, Biliana Djurdjevic, Frédéric Léglise, Mohamed Lekleti, Gilles Marrey, Léopold Rabus, Uta Siebert, Attila Szcucs, Djamel Tatah, Grzegorz Wnek, Χρύσα Βαλσαμάκη, Aπόστολος Γεωργίου, Αφροδίτη Κροντήρη, Μιχάλης Μανουσάκης, Tάσος Μαντζαβίνος, Σπύρος Προκοπίου, Εδουάρδος Σακαγιάν, Έλενα Τσιγαρίδου.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Tospirto Team

Info

07 Ιανουαρίου 2018
Μέχρι τον Ιούνιο 2018. Μουσείο Φρυσίρα, κτήριο Μονής Αστερίου 3, Πλάκα, Τηλ.: 210 3316027-8 - ωράριο λειτουργίας: Τετ,Πεμ,Παρ: 11.00-18.00, Σαβ,Κυρ: 11.00-17.00, Δευ & Τρι: ΚΛΕΙΣΤΑ.

Περισσότερα "Εκθέσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΕΚΘΕΣΕΙΣ" Main_xed-2-2_kwnos-%ce%93%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ac-%ce%bc%ce%b5_%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%b1_%ce%9a%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b2%ce%b1 «Καινούργιες πατρίδες» στους Αέρηδες Η ανθρωπιστική διάσταση της προσαρμογής και κοινωνικής ενσωμάτωσης του μετανάστη. Main_slider Μεξικανοί γλύπτες στο κέντρο της Αθήνας Στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων «Μελίνα». Main_unnamed Το «ανοίκειο» του Φρόυντ εμπνέει 13 εικαστικούς «Back to basics: Uncanny ΙΙ» είναι ο τίτλος της ομαδικής έκθεσης στην ΕΝΙΑ Gallery. Main_slider Κρεμάστρες αλληλεγγύης σε δημόσιους χώρους Ένα πρωτότυπο project κοινωνικής τέχνης. Main_benaki_14147 Σπάνια έργα θρησκευτικής τέχνης από τη Ρωσία στην Ελλάδα Έκθεση με σημαντικά τεκμήρια για την ιστορία της θρησκευτικής τέχνης. Main_unnamed_(94) Το μέγεθος μετράει; Ρητορικό το ερώτημα σε μία έκθεση που αναδεικνύει τον συναρπαστικό κόσμο των μικροσκοπικών έργων τέχνης.
#load_content_with_ajax