ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Βιβλίο | Νέα

O Tίτος Πατρίκιος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά 12 Ιανουαρίου 2017

Συζητά με τον Θανάση Νιάρχο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η ζωή μου όλη».

Τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο, υποδέχεται ο Θανάσης Θ. Νιάρχος, στο Φουαγιέ του Δημοτικού θεάτρου Πειραιά, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Η ζωή μου όλη.
Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Θ. Νιάρχος, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, συναντά, προσωπικότητες και με αφετηρία τον προσωπικό τους βίο, συζητούν για σύγχρονα αλλά και παλαιότερα κρίσιμα περιστατικά της ελληνικής ζωής, κάνοντας ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, επικεντρωμένο στο ταραγμένο αλλά συναρπαστικό παρόν μας.
Τα επόμενα προγραμματισμένα ραντεβού είναι: Λευτέρης Λαζάρου (23/1), Σωτήρης Σόρογκας (31/1), Μάνος Ελευθερίου (13/2), Κική Δημουλά (20/2), Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα (6/3), Αλέξανδρος Λυκουρέζος (13/3) και Στέλλα Γκρέκα (20/3).

Info

16 Ιανουαρίου 2017
Ώρα: 19:00. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_image003 Ιστορίες τρομοκρατίας Ο Ζακ Εμπραχίμ έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει την συγκλονιστική αυτοβιογραφία του «Γιος Τρομοκράτη». Main_photo Η Εθνική Βιβλιοθήκη μετακομίζει Η ιστορική μετεγκατάσταση στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ο τρόπος με τον οποίο θα εξυπηρετείται το κοινό ώσπου να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Main_slider Στο όνομα του Προφήτη Ο διεθνούς φήμης συγγραφέας Gilbert Sinoue βρίσκεται στην Ελλάδα για την παρουσίαση ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος βιβλίου. Main_img_8504_1 Ξένια Καλογεροπούλου, η παραμυθού Η γνωστή ηθοποιός παρουσιάζει το νέο παιδικό βιβλίο της. Main_galanaki-rea Μια «Ταπείνωση» για βραβείο Η γαλλική έκδοση του μυθιστορήματος «Η άκρα ταπείνωση» της Ρέας Γαλανάκη ανάμεσα στις υποψηφιότητες για το Prix Méditerranée Étranger. Main_library-books Παζάρι για βιβλιόφιλους Στην πλατεία Κοτζιά, για είκοσι τέσσερις μέρες, εκατοντάδες εκδόσεις για όλα τα γούστα σε πολύ φθηνές τιμές.
#load_content_with_ajax