ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Κινηματογράφος | At Home

Οι Επόμενες Τρεις Μέρες 2010, του Πολ Χάγκις (κυκλοφορεί και σε blu-ray)

Dvd_large_1498_1_0622
Σκηνοθεσία
του Πολ Χάγκις (κυκλοφορεί και σε blu-ray)

Το αμερικάνικο ριμέικ της γαλλικής ταινίας τού 2008 «Όλα για Εκείνη» διαθέτει ηχηρά ονόματα στη σκηνοθεσία και το καστ, αλλά αδυνατεί να φτάσει σε γοητεία το αρχικό.

Ο Τζον Μπρέναν βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μέχρι τη στιγμή που η γυναίκα του, Λάρα, κατηγορείται για το φόνο του αφεντικού της. Μετά από πολλούς αποτυχημένους δικαστικούς αγώνες για την αθώωσή της και τρία χρόνια μετά, ο απεγνωσμένος άντρας μαθαίνει πως απομένουν μόνο τρεις μέρες μέχρι να οδηγηθεί η γυναίκα του στη φυλακή. Έτσι αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του και να αποδείξει μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη και η αφοσίωση. Η γαλλική ταινία «Όλα για Εκείνη» του 2008 και σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φρεντ Καβαγιέ, είναι ένα στιβαρό και δεμένο δράμα με ισχυρό πυρήνα, μια δυνατή ιστορία αγάπης, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπου και αν προβλήθηκε. Στην αμερικανική βερσιόν της το ρόλο του σκηνοθέτη αναλαμβάνει ο έμπειρος Πολ Χάγκις. Σεναριογράφος μεγάλων επιτυχιών όπως τα τελευταία Τζέιμς Μποντ, το «Million Dollar Baby» αλλά και το «Crash» - που έφερε και τη σκηνοθεσία του και του χάρισε το Όσκαρ Σεναρίου - όπως ήταν αναμενόμενο «ξεσκόνισε» το αρχικό σενάριο παραμένοντας όμως αρκετά πιστός στο ύφος και την πλοκή. Με τον Ράσελ Κρόου στον πρωταγωνιστικό ρόλο που του ταιριάζει γάντι και πολλές επιπρόσθετες σκηνές δράσης – απαραίτητες για το αμερικάνικο κοινό-, «Οι Επόμενες Τρεις Μέρες» δεν θίγουν απαραίτητα το αρχικό, απλά χάνουν σε ουσία στη μοιραία σύγκριση. Οι περιπτώσεις που ένα αμερικάνικο ριμέικ μπορεί να ξεπεράσει σε γοητεία και πρωτοτυπία την αρχική ταινία είναι ελάχιστες, και το «Οι Επόμενες Τρεις Μέρες», παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες, δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία.
Extras : Εκτός από τα κλασικά, τρέιλερ, διαδραστικό μενού κτλ, περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς και ανθρώπους της παραγωγής.
*** Εταιρεία: Odeon

Θανάσης Βλαχόπουλος

 

 

Κυκλοφορίες Μαΐου 2013

Κυκλοφορίες Αυγούστου 2012

Κυκλοφορίες Απριλίου 2012

Κυκλοφορίες Μαρτίου 2012

Κυκλοφορίες Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφορίες Ιανουαρίου 2012

Κυκλοφορίες Δεκεμβρίου 2011

Κυκλοφορίες Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφορίες Οκτωβρίου 2011

Κυκλοφορίες Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφορίες Αυγούστου 2011

Κυκλοφορίες Ιουλίου 2011

Κυκλοφορίες Ιουνίου 2011

Κυκλοφορίες Μαΐου 2011

Κυκλοφορίες Απριλίου 2011

Κυκλοφορίες Μαρτίου 2011

Κυκλοφορίες Φεβρουαρίου 2011

Κυκλοφορίες Ιανουαρίου 2011