ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
Κινηματογράφος | Νέα

Ταινία για τον Μπράιαν Γουίλσον – Δείτε το τρέιλερ 17 Απριλίου 2015

Το «Love and Mercy» αφηγείται μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας του 20ού αιώνα.

Είναι μία από τις «χαμένες ιδιοφυίες» της ποπ κουλτούρας. Ο σπουδαίος Μπράιαν Γουίλσον δημιούργησε με τους Beach Boys τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει μπροστά ολόκληρη η ποπ μουσική – ένα συγκρότημα που επέδρασε στην εξέλιξή της όσο και οι Beatles.
Η εμπλοκή του με τα ναρκωτικά διέλυσε τον ίδιο αλλά και το γκρουπ, και τον οδήγησε σε μια σκοτεινή περίοδο από την οποία κατόρθωσε να βγει (έστω και λαβωμένος) και έτσι συνεχίζει ως και σήμερα να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα στη μουσική.
Αυτή την ενδιαφέρουσα ιστορία μιας από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της ποπ κουλτούρας του 20ού αιώνα αφηγείται η ταινία «Love and Mercy» σε σκηνοθεσία Bill Pohlad και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Paul Dano και John Cusack που υποδύονται τον Μπράιαν Γουίλσον σε νεώτερη και μεγαλύτερη ηλικία αντίστοιχα, μαζί με τους: Elizabeth Banks, Paul Giamatti και Melinda Ledbetter.
Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι κι επάνω είναι το τρέιλερ που την προαναγγέλλει.

Μάκης Μηλάτος

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_20150415000430_bakur2a Περιπτώσεις κινηματογραφικής λογοκρισίας στην Τουρκία Το Διεθνές Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης αντιδρά στην απαγόρευση της προβολής του ντοκιμαντέρ «Bakur». Main_03d120a5e2ef9c332eea769fed6db143 Το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα Το 68ο Φεστιβάλ Καννών ανακοίνωσε το πρόγραμμά του. Main_meryl1-466733 Η Μέριλ Στριπ στο τρέιλερ του «Suffragette» Μια κινηματογραφική ματιά πάνω στα πρώτα βήματα του φεμινιστικού κινήματος. Main_%ce%a3%cf%84%ce%bf_%ce%bb%cf%8d%ce%ba%ce%bf Ματιές στο ελληνικό ντοκιμαντέρ στην Τεχνόπολη Ένα τριήμερο αφιέρωμα παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα εγχώρια φιλμ τεκμηρίωσης των τελευταίων ετών. Main_stromboli Ξανα-βλέποντας τις ταινίες του Ρομπέρτο Ροσελίνι Κινηματογραφικό αφιέρωμα σε έναν από τους δημιουργούς του ιταλικού νεορεαλισμού, με ελεύθερη είσοδο.
#load_content_with_ajax