Κινηματογράφος | Νέα

Η Μέριλ Στριπ τραγουδάει - Δείτε το βίντεο 24 Οκτωβρίου 2014

Στο «Into the Woods» υποδύεται την κακιά μάγισσα.

Η νέα ταινία της Μέριλ Στριπ, το «Into the Woods», θα δει τη γνωστή ηθοποιό να υποδύεται μια κακιά μάγισσα, και μάλιστα να τραγουδάει, φέρνοντας στο νου σκηνές από το «Μάμμα Μία».
Μόνο που σε αυτή τη ταινία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μιούζικαλ του Στίβεν Σόντχαϊμ (ο οποίος έγραψε και το Sweeney Todd) το σκηνικό δεν διαδραματίζεται στην όμορφη Σκιάθο, αλλά σε ένα σκοτεινό δάσος που φιλοξενεί διάφορους γνωστούς και παραμυθένιους χαρακτήρες.
Η Στριπ φαίνεται ότι διασκεδάζει ιδιαίτερα το ρόλο της μάγισσας, που της επιτρέπει να ξεφύγει λίγο από τις πρόσφατες συγκροτημένες ερμηνείες της (Αύγουστος) και απλά να απολαύσει στο Ντισνεϊκό παραμύθι.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα αφιέρωμα στην ταινία, με το τραγούδι της Στριπ να ξεκινάει στο 2:30.

Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_still-of-ian-mckellen-in-the-lord-of-the-rings--the-two-towers-(2002)-large-picture Ο Γκάνταλφ προειδοποιεί τους αδιάβαστους Ο Ίαν Μακέλεν επιφύλαξε μια έκπληξη στους μαθητές του Chew Valley School. Main_a_most_violent_year Έρχεται το Φεστιβάλ του Αμερικάνικου Ινστιτούτου Κινηματογράφου Φέτος θα διεξαχθεί από 6 έως 13 Νοεμβρίου και εναρκτήρια ταινία θα είναι το «A Most Violent Year». Main_mafalda_bethere456x324 Γιορτή κινουμένων σχεδίων στο Γαλλικό Ινστιτούτο Μια επιλογή ταινιών από όλο τον κόσμο στη Σίνα. Main_films_novideo_985 Το πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών Θα φιλοξενηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου στο Ινστιτούτο Θερβάντες. Main_white_god Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Την αυλαία θα σηκώσει το μικρό αριστούργημα του Ούγγρου σκηνοθέτη Κόρνελ Μουντρούτσο, «Λευκός Θεός».
#load_content_with_ajax