ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Κινηματογράφος | Νέα

Βραβείο στο Sundance για τη Στέλλα Κυριακοπούλου 30 Ιανουαρίου 2015

Η «Βόλτα» συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.

Η «Βόλτα» της Στέλλας Κυριακοπούλου που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα των ταινιών μικρού μήκους του φετινού Φεστιβάλ του Sundance διακρίθηκε με το βραβείο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Women Film in Los Angeles».
Το βραβείο αποτελείται από 5.000 δολάρια μετρητά, 5.000 δολάρια φιλμ και 1.000 δολάρια σε software.
Η «Βόλτα» είναι η ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης που νωρίς ένα πρωί, ξεκινούν από το σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας, μια διαδρομή προς τα βόρεια προάστια. Μια διαδρομή που έχει έναν στόχο για τη μητέρα, μα που η μικρή της κόρη, νομίζει ότι είναι απλά μια ακόμη βόλτα στην πόλη.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_saintlaurent1 Σεζάρ 2015: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες Αναλυτικά οι υποψήφιοι για τα βραβεία της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Main_38.loc_hine-lc-usz62-90515-166 Εικόνες από τα εμπόλεμα Βαλκάνια Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί το ντοκιμαντέρ του Ανδρέα Αποστολίδη για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Main_khaima3 Το ελληνικό ντοκιμαντέρ στο Exile Οι προβολές ξεκινούν με την ταινία «KHAIMA» του Αθανάσιου Καρανικόλα. Main_glass-photo O Philip Glass στους Fantastic Four – Δείτε το βίντεο Υπογράφει τη μουσική της καινούριας ταινίας του διάσημου franchise, η οποία μόλις απέκτησε teaser. Main_berlinale-film-festival Προσεχώς Μπερλινάλε! Με Ντάρεν Αρονόφσκι ως πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και δεκαεννέα ταινίες στο διαγωνιστικό τμήμα του φετινού φεστιβάλ.
#load_content_with_ajax