Κινηματογράφος | Νέα

Τι θα δούμε στις Νύχτες Πρεμιέρας - Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα 14 Σεπτεμβρίου 2017

Νέοι δημιουργοί, πρεμιέρες, πάρτι και οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς!

Οι Νύχτες Πρεμιέρας σηκώνουν αυλαία και ήρθε η ώρα να επιλέξουμε ποιες ταινίες θα παρακολουθήσουμε φέτος στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Φέτος, παρουσιάζονται συνολικά 165 ταινίες απ' όλο τον κόσμο αλλά και από την Ελλάδα, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 40 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Ενημερωθείτε για την ηλεκτρονική προπώληση καρτών διαρκείας και εισιτηρίων μέσω viva.gr  και διαβάστε τα πάντα για το φετινό πρόγραμμα στο επίσημο site του φεστιβάλ στο http://www.aiff.gr/

Κατεβάστε σε pdf τον οδηγό για τις 12 μέρες του Φεστιβάλ.

Tospirto Team

Κατεβάστε το pdf Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Μία Αποδοχή... Κληρονομιάς στον Μικρόκοσμο Το ντοκιμαντέρ του Χρήστος Γόδας συναντά το ελληνικό κοινό. Main_american_pastoral Ο Φίλιπ Ροθ στο σελιλόιντ Τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα έχουν γοητεύσει και τη μεγάλη οθόνη. Main_film_picture_(2) Νέοι Ιρανοί μικρομηκάδες στην Ταινιοθήκη Από 1 έως 3 Ιουνίου. Main_robin-williams Γιατί αυτοκτόνησε ο Ρόμπιν Ουίλιαμς; Η νεα βιογραφία "Robin" που μόλις κυκλοφόρησε στην αμερικάνικη αγορά τα λέει όλα. Main_slider Ταινιόραμα: Ο σινεμαραθώνιος του Αστυ ξεκίνησε! 7 εβδομάδες – 49 κινηματογραφικές ημέρες – 143 ταινίες συνολικά! Main_kanes-foto-708 Κάννες 2018: Χρυσός Φοίνικας στο «Shoplifters» του Χιροκάζου Κόρε Έντα Δείτε όλα τα βραβεία.
#load_content_with_ajax