Κινηματογράφος | Νέα

Η κινηματογραφική εμπειρία αποκτά άλλη διάσταση 13 Οκτωβρίου 2017

Τι θα «δούμε» στη νέα αίθουσα «Vmax Sphera» στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Το να παρακολουθήσεις μία ταινία στη μεγάλη οθόνη είναι μία εμπειρία… αναμενόμενη. Οι εκπλήξεις προέρχονται ως επί το πλείστον από την πλοκή και τις εξελίξεις της ταινίας, ενώ ακόμη και οι τρισδιάστατες προβολές αποτελούν πια μέρος της κινηματογραφικής μας συνήθειας.

Αυτό ακριβώς έρχεται να ανατρέψει η νέα αίθουσα «Vmax Sphera» στα  Village Cinemas στο The Mall Athens.  Εκεί, η κινηματογραφική εμπειρία αποκτά νέα διάσταση με μια σειρά καινοτόμων τεχνολογικών και αισθητικών επιτευγμάτων. Εμείς γίναμε συμμέτοχοι αυτής της εμπειρίας και μείναμε έκπληκτοι, καθώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παρακολουθήσαμε στην αίθουσα «Vmax Sphera» το άκρως τρομακτικό «ΙT» στην επιβλητική 24 μέτρων οθόνη, που συνδυάζει ταυτόχρονα τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων Eclair Color HDR, το 4Κ και 3D format, καθώς και τον Dolby Atmos ήχο. 

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στα 669 premium δερμάτινα καθίσματα που έχουν ακόμη και ανάκληση που δημιουργούν την αίσθηση πως κάθεσαι στην Α΄ lux θέση αεροπορικής εταιρείας, αλλά και στον πρωτοποριακό φουτουριστικό φωτισμό που πριν από κάθε προβολή περικλείει την αίθουσα, καθώς «ενσωματώνεται» σε ειδικές πτυχές των τοιχωμάτων. 

Σημειώστε πως από σήμερα – Πέμπτη 12/10- στην αίθουσα «Vmax Sphera» προβάλλεται ο Χιονάνθρωπος.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_down-by-law-player-1920x1080 H ασπρόμαυρη γοητεία του σελιλόιντ Το 30ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου κάνει ένα ειδικό αφιέρωμα σε ελληνικές και ξένες ασπρόμαυρες ταινίες. Main_maxairovgaltis Τριάντα χρόνια καλού σινεμά στο 30ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου Το φεστιβάλ τριανταρίζει και μας καλεί να το γιορτάσουμε με πολύ και καλό σινεμά. Main_1991-the-addams-family-the-movie Η πολυαγαπημένη γκοθ οικογένεια επιστρέφει! Η Οικογένεια Άνταμς φοράει τα μαύρα ρούχα της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Main_17-1805_cover Ο Μάικλ Κέιν κινηματογραφεί τη «Γενιά του» Ο Βρετανός βετεράνος ηθοποιός παραδίδει το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ «My Generation» όπου ξεδιπλώνεται η Αγγλία της δεκαετίας του ‘60. Main_in_edit_the_beatles-_eight_days_a_week_-_the_touring_years_2_p 17 σπάνια μουσικά ντοκιμαντέρ ξεσηκώνουν τη Στέγη Στο πλαίσιο του IN-EDIT, του μεγαλύτερου φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο. Main_aa7e3ebc345f0d4b2100fd0aa063c3ea Μετρώντας προβατάκια στο σινεμά! Η ταινία «Baa Baa Land» υπόσχεται να διώξει μακριά την αϋπνία.
#load_content_with_ajax