Κινηματογράφος | Νέα

Η κινηματογραφική εμπειρία αποκτά άλλη διάσταση 13 Οκτωβρίου 2017

Τι θα «δούμε» στη νέα αίθουσα «Vmax Sphera» στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Το να παρακολουθήσεις μία ταινία στη μεγάλη οθόνη είναι μία εμπειρία… αναμενόμενη. Οι εκπλήξεις προέρχονται ως επί το πλείστον από την πλοκή και τις εξελίξεις της ταινίας, ενώ ακόμη και οι τρισδιάστατες προβολές αποτελούν πια μέρος της κινηματογραφικής μας συνήθειας.

Αυτό ακριβώς έρχεται να ανατρέψει η νέα αίθουσα «Vmax Sphera» στα  Village Cinemas στο The Mall Athens.  Εκεί, η κινηματογραφική εμπειρία αποκτά νέα διάσταση με μια σειρά καινοτόμων τεχνολογικών και αισθητικών επιτευγμάτων. Εμείς γίναμε συμμέτοχοι αυτής της εμπειρίας και μείναμε έκπληκτοι, καθώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παρακολουθήσαμε στην αίθουσα «Vmax Sphera» το άκρως τρομακτικό «ΙT» στην επιβλητική 24 μέτρων οθόνη, που συνδυάζει ταυτόχρονα τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων Eclair Color HDR, το 4Κ και 3D format, καθώς και τον Dolby Atmos ήχο. 

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στα 669 premium δερμάτινα καθίσματα που έχουν ακόμη και ανάκληση που δημιουργούν την αίσθηση πως κάθεσαι στην Α΄ lux θέση αεροπορικής εταιρείας, αλλά και στον πρωτοποριακό φουτουριστικό φωτισμό που πριν από κάθε προβολή περικλείει την αίθουσα, καθώς «ενσωματώνεται» σε ειδικές πτυχές των τοιχωμάτων. 

Σημειώστε πως από σήμερα – Πέμπτη 12/10- στην αίθουσα «Vmax Sphera» προβάλλεται ο Χιονάνθρωπος.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_documentary_festival «Με τα μάτια ανοιχτά» στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ 4 μέρες, 15 ντοκιμαντέρ, 3 μεγάλες κατηγορίες, 2 μονόωρα Case Study, ένα μοναδικό MasterClass με τον Niels Pagh Andersen. Main_slider Ο Μπιλ Μάρεϊ απαγγέλλει ποίημα για σκύλους, συνοδεία Μπαχ Ο διάσημος ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες μ΄αυτήν του την κίνηση. Main_slider Οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2018 Κυριαχούν το «Τελευταίο Σημείωμα», ο «Γιος της Σοφίας» και η «Πολυξένη». Main_slider Στο Ιδρυμα Κακογιάννης θα γίνει της...Κορέας Από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου. Main_touch_of_an_angel Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου εκτός... συνόρων Στον κινηματογράφο Τριανόν από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου. Main_slider Ο Ντάνι Μπόιλ είναι ο σκηνοθέτης του νέου «Τζέιμς Μποντ» Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Τζον Χοτζ.
#load_content_with_ajax