Κινηματογράφος | Νέα

Η κινηματογραφική εμπειρία αποκτά άλλη διάσταση 13 Οκτωβρίου 2017

Τι θα «δούμε» στη νέα αίθουσα «Vmax Sphera» στα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Το να παρακολουθήσεις μία ταινία στη μεγάλη οθόνη είναι μία εμπειρία… αναμενόμενη. Οι εκπλήξεις προέρχονται ως επί το πλείστον από την πλοκή και τις εξελίξεις της ταινίας, ενώ ακόμη και οι τρισδιάστατες προβολές αποτελούν πια μέρος της κινηματογραφικής μας συνήθειας.

Αυτό ακριβώς έρχεται να ανατρέψει η νέα αίθουσα «Vmax Sphera» στα  Village Cinemas στο The Mall Athens.  Εκεί, η κινηματογραφική εμπειρία αποκτά νέα διάσταση με μια σειρά καινοτόμων τεχνολογικών και αισθητικών επιτευγμάτων. Εμείς γίναμε συμμέτοχοι αυτής της εμπειρίας και μείναμε έκπληκτοι, καθώς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε παρακολουθήσαμε στην αίθουσα «Vmax Sphera» το άκρως τρομακτικό «ΙT» στην επιβλητική 24 μέτρων οθόνη, που συνδυάζει ταυτόχρονα τη μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων Eclair Color HDR, το 4Κ και 3D format, καθώς και τον Dolby Atmos ήχο. 

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στα 669 premium δερμάτινα καθίσματα που έχουν ακόμη και ανάκληση που δημιουργούν την αίσθηση πως κάθεσαι στην Α΄ lux θέση αεροπορικής εταιρείας, αλλά και στον πρωτοποριακό φουτουριστικό φωτισμό που πριν από κάθε προβολή περικλείει την αίθουσα, καθώς «ενσωματώνεται» σε ειδικές πτυχές των τοιχωμάτων. 

Σημειώστε πως από σήμερα – Πέμπτη 12/10- στην αίθουσα «Vmax Sphera» προβάλλεται ο Χιονάνθρωπος.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_copyright_zafeirishaitidis__no-tears-for-electra Ένας Έλληνας και ένας Γερμανός καλλιτέχνης σε Box Talks O κινηματογραφιστής Ζαφείρης Χαϊτίδης και ο συνθέτης Κonstantin Wecker. Main_anazitontas_ena_fili_ta_mesanuxta Το Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κλείνει τα 20 και το γιορτάζει Από την Παρασκευή 15 έως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Main_xruses-sfaires2018-708 Χρυσές Σφαίρες 2018: Πρωταγωνιστές τα «Shape of Water» και «Big Little Lies» Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες. Main_screen_grab_(4) Η ηρωική διάσωση 275 Εβραίων της Ζακύνθου "Life Will Smile", το ντοκιμαντέρ του Στήβεν Πριόβολος στην Ταινιοθήκη. Main_img_0911 Οι νικητές του 20ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους Προβλήθηκαν πάνω από 400 ταινίες σε 35 πόλεις της Δυτικής Ελλάδας. Main_1512741922_6674b52454833cd444458c183cb3eb74 Οι δεινόσαυροι του Jurassic επιστρέφουν σε εντυπωσιακό τρέιλερ To «Jurassic World: The Fallen Kingdom» στις αίθουσες από 22 Ιουνίου του 2018.
#load_content_with_ajax