Κινηματογράφος | Νέα

Περίπατος παρέα με Χορν- Κοντού- Βουγιουκλάκη στην Πλάκα 07 Δεκεμβρίου 2017

Πραγματικές ιστορίες αγάπης που άνθισαν κάτω από την Ακρόπολη.

Κινηματογραφικό περίπατο στην Πλάκα διοργανώνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.

Ο Δημήτρης Χορν, η Μάρω Κοντού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Ορέστης Μακρής, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Κάκια Αναλυτή είναι μερικοί από τους αγαπημένους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν σε κινηματογραφικές ταινίες που άφησαν εποχή οι οποίες γυρίστηκαν στην Πλάκα.

Κατά τον περίπατο θα ακουστούν ιστορίες για τις ταβέρνες που έγιναν τα γυρίσματα των ταινιών καθώς και οι πραγματικές ιστορίες αγάπης που άνθισαν κάτω από την Ακρόπολη.

Μετά την ολοκλήρωση του περιπάτου θα προβληθούν σκηνές από τις αξέχαστες ελληνικές ταινίες.

Πληροφορίες:
Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, Τριπόδων 23, Πλάκα (Στάση Μετρό Ακρόπολη).
Η συμμετοχή κοστίζει 10 ευρώ και περιλαμβάνει εκτός από τον περίπατο και ξενάγηση στο Μουσείο.
Για ομάδες πέντε ατόμων και άνω έκπτωση 20%
Κρατήσεις απαραίτητες στο τηλ. 210 3250341 ή  info@ekedisy.gr

Info

10 Δεκεμβρίου 2017

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_documentary_festival «Με τα μάτια ανοιχτά» στο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ 4 μέρες, 15 ντοκιμαντέρ, 3 μεγάλες κατηγορίες, 2 μονόωρα Case Study, ένα μοναδικό MasterClass με τον Niels Pagh Andersen. Main_slider Ο Μπιλ Μάρεϊ απαγγέλλει ποίημα για σκύλους, συνοδεία Μπαχ Ο διάσημος ηθοποιός εξέπληξε τους πάντες μ΄αυτήν του την κίνηση. Main_slider Οι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2018 Κυριαχούν το «Τελευταίο Σημείωμα», ο «Γιος της Σοφίας» και η «Πολυξένη». Main_slider Στο Ιδρυμα Κακογιάννης θα γίνει της...Κορέας Από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου. Main_touch_of_an_angel Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου εκτός... συνόρων Στον κινηματογράφο Τριανόν από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου. Main_slider Ο Ντάνι Μπόιλ είναι ο σκηνοθέτης του νέου «Τζέιμς Μποντ» Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Τζον Χοτζ.
#load_content_with_ajax