Κινηματογράφος | Νέα

Ο Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Τζόκερ 12 Ιουλίου 2018

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Τοντ Φίλιπς.

Επειτα από έναν κύκλο φημολογιών που κράτησε μήνες, σχετικά με το αν ο Χοακίν Φίνιξ θα αναλάβει να ερμηνεύσει τον ρόλο του Τζόκερ σε μια ταινία ανεξάρτητη από το καθιερωμένο υπερηρωικό σύμπαν της DC Comics, η Warner Bros έδωσε τελικά το πράσινο φως στο φιλμ, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς του «Hangover».
Ο Χοακίν Φίνιξ θα ερμηνεύσει τελικά τον ρόλο του Τζόκερ τελικά στην ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τοντ Φίλιπς («Hangover»). Η ταινία θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’80, καθώς θα καταπιαστεί για την αυθεντική ιστορία του Τζόκερ που θα ξετυλίγει το παρελθόν του χαρακτήρα και το πώς κατέληξε να μεταμορφωθεί στον διαβόητο κακό και νέμεση του Batman που όλοι γνωρίζουμε. Ακούγεται μάλιστα πως και θα είναι πιο σκοτεινή και πιο κοντά σε ένα σκληρό αστυνομικό δράμα παρά σε μια συμβατική κόμικ μεταφορά.
Σημειώστε πως το σενάριο της ταινίας θα γράψουν από κοινού ο Φίλιπς και ο Σκοτ Σίλβερ.

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_gettyimages-521963941-h_2017 «Studio 54»: Μαγνήτης των σταρ, του σεξ, των ναρκωτικών Το ντοκιμαντέρ του Μat Tyrnauer στις Νύχτες Πρεμιέρας Main_harvie-escape- Το Animasyros εγκαινιάζει την 1η Athens Animation Agora Με ομιλίες, διαλέξεις και προβολές στη Στέγη με ελεύθερη είσοδο. Main_slider Η «Πολυξένη» της Δώρας Μασκλαβάνου πάει για Όσκαρ Μειοψήφησε η ταινία «1968» του σκηνοθέτη Τάσου Μπουλμέτη. Main_roma1 Το Roma του Αλφόνσο Κουαρόν στο 59ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Μια ταινία- ωδή στον άνθρωπο. Main_capture ΕΜΜΥ 2008: Οι νικητές και… ένας γάμος! Καλύτερη Δραματική Σειρά αναδείχθηκε το «Game of thrones». Main_europe_the_dream3 «Ευρώπη, το όνειρο» στον Δαναό Η ταινία της Αννέτας Παπαθανασίου και του Άγγελου Κοβότσου.
#load_content_with_ajax