Κινηματογράφος | Νέα

Sssh! Silent movies: «Modesty Blaise» με Μόνικα Βίτι 30 Ιουλίου 2018

Ακουστικά και μουσικές επιλογής σας για μια διαφορετική θέαση στις σεζ-λονγκ του Bios.

Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στην ταράτσα του bios στο πλαίσιο των προβολών Sssh! Silent Movies και με θεματική Cities in cinema, κλείνουν για τον Ιούλιο και συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας Modesty Blaise, Joseph Losey, 1966 και πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Βίτι.

Περίληψη: Η Modesty Blaise είναι μία μυστική πράκτορας που μεταμορφώνεται στη στιγμή, και χρησιμοποιείται ως δόλωμα από την βρετανική κυβέρνηση για να παγιδεύσει έναν κλέφτη διαμαντιών στην ιταλική μεσόγειο.

Τα Sssh! Silent Movies συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά επιτρέπουν να βλέπει κάποιος την ταινία και να διαλέγει ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο της και τη μουσική ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΒΙΟS Terrace
Ώρα έναρξης: 21:15
Ακουστικά: 2 ευρώ

Tospirto Team

Info

31 Ιουλίου 2018
ΒΙΟS Terrace Ώρα έναρξης: 21:15 Ακουστικά: 2 ευρώ

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_fugue_stills_3 Τι θα δούμε στο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας Έως τις 29 Οκτωβρίου στην Ταινιοθήκη. Main_the_guide Μεγάλο αφιέρωμα στο ελληνικό queer σινεμά στη Θεσσαλονίκη Ταινίες που μίλησαν τολμηρά και νίκησαν τα ταμπού. Main_slider Ταξιδεύοντας με τον... Μίκη Στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου 2018. Main_slider ARTWORKS screenings στην Ταινιοθήκη 15 βραβευμένοι Έλληνες κινηματογραφιστές παρουσιάζουν τις ταινίες μικρού μήκους τους. Main_%ce%91%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%a7%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ae%cf%82_%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82 Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει «Τριανόν» Από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου. Main_slider Carte Blanche στον Γιώργο Αρβανίτη Ο πολυβραβευμένος διευθυντής φωτογραφίας προτείνει τις δικές του αγαπημένες ευρωπαϊκές ταινίες.
#load_content_with_ajax