ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
Κινηματογράφος | Νέα

Sssh! Silent movies: «Modesty Blaise» με Μόνικα Βίτι 30 Ιουλίου 2018

Ακουστικά και μουσικές επιλογής σας για μια διαφορετική θέαση στις σεζ-λονγκ του Bios.

Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στην ταράτσα του bios στο πλαίσιο των προβολών Sssh! Silent Movies και με θεματική Cities in cinema, κλείνουν για τον Ιούλιο και συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιουλίου με την προβολή της ταινίας Modesty Blaise, Joseph Losey, 1966 και πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Βίτι.

Περίληψη: Η Modesty Blaise είναι μία μυστική πράκτορας που μεταμορφώνεται στη στιγμή, και χρησιμοποιείται ως δόλωμα από την βρετανική κυβέρνηση για να παγιδεύσει έναν κλέφτη διαμαντιών στην ιταλική μεσόγειο.

Τα Sssh! Silent Movies συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά επιτρέπουν να βλέπει κάποιος την ταινία και να διαλέγει ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο της και τη μουσική ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

ΒΙΟS Terrace
Ώρα έναρξης: 21:15
Ακουστικά: 2 ευρώ

Tospirto Team

Info

31 Ιουλίου 2018
ΒΙΟS Terrace Ώρα έναρξης: 21:15 Ακουστικά: 2 ευρώ

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_interactive_large_t_1581_107665075 Ο «Χοντρός και Λιγνός» επιστρέφουν - Δείτε φωτογραφίες Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Στιβ Κούγκαν και τον Τζον Σ. Ράιλι. Main_2485233 Οι υποψήφιες ταινίες για το βραβείο Lux Δείτε αναλυτικά τις ταινίες. Main_001 Γουινόνα Ράιντερ - Κιάνου Ριβς έχουν πρόσκληση σε... γάμο Από τις 6 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους. Main_kevin-spacey-house-of-cards-netflix «Ταιριαστό» το τέλος του House of Cards Αινιγματική η δήλωση στελέχους του Netflix για το φινάλε της σειράς. Main_slider Αυγουστιάτικος κινηματογραφικός αέρας στην Αίγινα Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που θα προβληθούν. Main_the-favourite-trailer-1 Ο Γιώργος Λάνθιμος στη Μόστρα Με τη νέα του ταινία, «The Favourite».
#load_content_with_ajax