ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
Κινηματογράφος | Νέα

Ο «Χοντρός και Λιγνός» επιστρέφουν - Δείτε φωτογραφίες 03 Αυγούστου 2018

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Στιβ Κούγκαν και τον Τζον Σ. Ράιλι.

Ο Σταν Λόρελ και ο Ολιβερ Χάρντι, αλλιώς «Χοντρός και Λιγνός» όπως έμειναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Το κωμικό αυτό δίδυμο πρωταγωνίστησε από τα τέλη της δεκαετίας του 1920 ως τα μέσα του 1940 σε μία σειρά από ταινίες και απέκτησε φανατικό κοινό. 
Την κινηματογραφική βιογραφία με τίτλο «Σταν και Όλι» θα σκηνοθετήσει ο Τζον Σ. Μπέιρντ («Filth»). Η ταινία ακολουθεί το διάσημο ζευγάρι στην τελευταία του περιοδεία στο Ην. Βασίλειο, και πιο συγκεκριμένα σε μια περιήγηση στο θέατρο της μεταπολεμικής Βρετανίας, καθώς οι Σταν και Όλι προσπαθούν να αναζωπυρώσουν τις κινηματογραφικές τους καριέρες.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Στιβ Κούγκαν και τον Τζον Σ. Ράιλι. Μαζί τους οι: Ντάνι Χιούστον, Σίρλεϊ Χέντερσον  και Νίνα Αριάντα.

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_2485233 Οι υποψήφιες ταινίες για το βραβείο Lux Δείτε αναλυτικά τις ταινίες. Main_001 Γουινόνα Ράιντερ - Κιάνου Ριβς έχουν πρόσκληση σε... γάμο Από τις 6 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους. Main_kevin-spacey-house-of-cards-netflix «Ταιριαστό» το τέλος του House of Cards Αινιγματική η δήλωση στελέχους του Netflix για το φινάλε της σειράς. Main_slider Αυγουστιάτικος κινηματογραφικός αέρας στην Αίγινα Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που θα προβληθούν. Main_modesty_blaise_ Sssh! Silent movies: «Modesty Blaise» με Μόνικα Βίτι Ακουστικά και μουσικές επιλογής σας για μια διαφορετική θέαση στις σεζ-λονγκ του Bios. Main_the-favourite-trailer-1 Ο Γιώργος Λάνθιμος στη Μόστρα Με τη νέα του ταινία, «The Favourite».
#load_content_with_ajax