ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
Κερδίστε Προσκλήσεις

Για την παράσταση «Τρειςευτυχισμένοι» 03 Μαΐου 2017

Την Τετάρτη 10 Μαΐου στο θέατρο Πορεία

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 10 Μαΐου (21.00), την παράσταση «Τρειςευτυχισμένοι».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΤΡΕΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Τρειςευτυχισμένοι»  λήγει στις 23.59 της Τρίτης 9 Μαΐου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις Τετάρτη 10 Μαΐου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_petros_looking-straight-copy_0 Για τον Πέτρο Κλαμπάνη group + Guests στον Κήπο του Μεγάρου Για την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Main_slider Για την παράσταση «Το περίπτερο με τις παιώνιες» στο Ηρώδειο Για την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Main__%cf%89___%cf%89%ce%af%cf%8d____1 Για τρία μονόπρακτα έργα στο Κακογιάννης Για την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουλίου. Main_vaianaphoto-03_zkth Για την Μαρίνα Σάττι + Fonέs στον Κήπο του Μεγάρου Για την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Main_foto_lysistrath Για την παράσταση «Λυσιστράτη» Για τις παραστάσεις σε Κατράκειο- Πέτρας- Βεάκειο.
#load_content_with_ajax