ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Κερδίστε Προσκλήσεις

Για την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω» 31 Μαρτίου 2017

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στο θέατρο ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ (Φρυνίχου)

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 5 Απριλίου (20.00), την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω»  λήγει στις 23.59 της 4ης Απριλίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις Τετάρτη 5 Απριλίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_main_1_(12) Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Καλιγούλας» Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Main_fpg_2148 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Βούβα» Για το Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 21:15, στο Σύγχρονο θέατρο. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Πατρίδα Τώρα: 8 ώρες και 35 λεπτά» Για το Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Θέατρο Σταθμός. Main__mg_0933 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ακυβέρνητες πολιτείες | Η Λέσχη (1ο μέρος)» Main_main_lolita_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Lolita Reversed» Για την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Θέατρο Επί Κολωνώ.
#load_content_with_ajax