Κερδίστε Προσκλήσεις

Για την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω» 20 Μαρτίου 2017

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο θέατρο ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ (Φρυνίχου)

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 21 Μαρτίου (20.00), την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω»  λήγει στις 23.59 της 21ης Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 22 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_orphan_09 Για την ταινία «Σε τέσσερις χρόνους» Την Πέμπτη 30 Μαρτίου (ώρα 20:00) στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ Main_1816 Για την παράσταση «Νίκη» Από την Τετάρτη 29 έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος. Main_slider Για την παράσταση «Τρειςευτυχισμένοι» Την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο θέατρο Πορεία Main__elg7219_a Για την παράσταση «Τρεις Ψηλές Γυναίκες» Την Τετάρτη 29 Μαρτίου στο θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας
#load_content_with_ajax