ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
Κερδίστε Προσκλήσεις

Για την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω» 31 Μαρτίου 2017

Την Τετάρτη 5 Απριλίου στο θέατρο ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ (Φρυνίχου)

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 5 Απριλίου (20.00), την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω»  λήγει στις 23.59 της 4ης Απριλίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις Τετάρτη 5 Απριλίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_petros_looking-straight-copy_0 Για τον Πέτρο Κλαμπάνη group + Guests στον Κήπο του Μεγάρου Για την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Main_slider Για την παράσταση «Το περίπτερο με τις παιώνιες» στο Ηρώδειο Για την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Main__%cf%89___%cf%89%ce%af%cf%8d____1 Για τρία μονόπρακτα έργα στο Κακογιάννης Για την Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Ιουλίου. Main_vaianaphoto-03_zkth Για την Μαρίνα Σάττι + Fonέs στον Κήπο του Μεγάρου Για την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Main_foto_lysistrath Για την παράσταση «Λυσιστράτη» Για τις παραστάσεις σε Κατράκειο- Πέτρας- Βεάκειο.
#load_content_with_ajax