Κερδίστε Προσκλήσεις

Για την παράσταση το «Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον» με την Ιωάννα Παππά 08 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 27 Μαΐου στο Θέατρο Tempus Verum

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε τo Σάββατο 27Μαΐου (21.00), την παράσταση «το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε «ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙΟΝ» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον»  λήγει στις 14.00 της Παρασκευής 26 Μαίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 26 Μαίου μετά τις 14.00 στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Κιχώτης» Για την Τετάρτη 4 Ιουλίου, 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_main_company0196_t.xristogiannopoulos_k.papoutsakh_x.dania_m.kosmatou_2_copy_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Company» Για την Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 21:00, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη Για την Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου.
#load_content_with_ajax