Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» 12 Οκτωβρίου 2017

Για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Θέατρο Γκλόρια.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, την παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» λήγει στις 23.59 της Πέμπτη 12 Οκτωβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 13 Οκτωβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_main_pr_desire_marmarinos_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Τραμ με το όνομα "Πόθος"» Για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 17:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_shmeio_4_12 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Σημείο Β» Για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 21:00, στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα. Main_unnamed Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση του Σπύρου Γραμμένου και του Απόστολου Μπαρμπαγιάννη Για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 22:30, στο Kremlino. Main_alkinoos_0v3a0277-2 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δίπτυχο» Για την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_main_lara_fabian-06 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «Lara Fabian: In Concert» Για την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 21:00, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.
#load_content_with_ajax