ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ» 03 Δεκεμβρίου 2017

Για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βρετάνια.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και αποκτήστε τα εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βρετάνια, την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΚΑΤΑΡΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 7 Δεκεμβριου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 8 Δεκεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τα εισιτήριά τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Κιχώτης» Για την Τετάρτη 2 Ιουλίου, 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_main_company0196_t.xristogiannopoulos_k.papoutsakh_x.dania_m.kosmatou_2_copy_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Company» Για την Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 21:00, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη Για την Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου. Main_pedroparamo_5 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Pedro Paramo» Για την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 21:15, στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο (Πλ. Ομόνοιας 18, Αθήνα).
#load_content_with_ajax