Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ» 03 Δεκεμβρίου 2017

Για την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βρετάνια.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και αποκτήστε τα εισιτήρια που εξασφαλίσαμε για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο θέατρο Βρετάνια, την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΚΑΤΑΡΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Η κατάρα της Ιρμα Βεπ» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 7 Δεκεμβριου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 8 Δεκεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τα εισιτήριά τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του συνθέτη Michel Legrand με τον τραγουδιστή Γιώργο Περρή Για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στο Ηρώδειο. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία της Παυλίνας Βουλγαράκη Για την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Main_don_3%c2%a9%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, κεφ. 23ο» Για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Θοδωρή Βουτσικάκη «Πέτα στα όνειρά σου» Για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «A Tribute to Leonard Cohen with Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is» Για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.
#load_content_with_ajax