ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μικρός Εγώ» 13 Νοεμβρίου 2017

Για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 21:15, στο Θέατρο «άλφα/ιδέα».

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, στις 21:15, την παράσταση «Ο Μικρός Εγώ», στο Θέατρο «άλφα/ιδέα».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΩ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Ο Μικρός Εγώ» λήγει στις 23.59 της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 21 Νοεμβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Κιχώτης» Για την Τετάρτη 2 Ιουλίου, 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_main_company0196_t.xristogiannopoulos_k.papoutsakh_x.dania_m.kosmatou_2_copy_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Company» Για την Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 21:00, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη Για την Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου. Main_pedroparamo_5 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Pedro Paramo» Για την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 21:15, στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο (Πλ. Ομόνοιας 18, Αθήνα).
#load_content_with_ajax