Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ήρωες» 26 Μαρτίου 2018

Για την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 20:00, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 20:00, στο Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, την παράσταση «Ήρωες».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΗΡΩΕΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Ήρωες» λήγει στις 23.59 της Τετάρτης 28 Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 29 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_leonard-bernstein-recording-studio-1974-billboard-1548 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία "Leonard Bernstein – an anniversary" Για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών. Main_book_of_myself_%c2%a9geli_kalampaka_(25)a Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «To Βιβλίο του Εαυτού μου | Κεφάλαιο Ι – Παράδεισος» Για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο BIOS. Main_main_13959 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Κιβώτιο» Για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Studio Μαυρομιχάλη. Main_1_faust_exipnopouli-gata Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το εξυπνοπούλι και η γάτα» Για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη θεατρική σκηνή Faust Bar-Theatre-Arts .
#load_content_with_ajax