ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Μαύρο Κουτί» 10 Ιανουαρίου 2018

Για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 21:00, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 21:00 την παράσταση «Μαύρο Κουτί», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Μαύρο Κουτί» λήγει στις 23.59 της Κυριακής 14 Ιανουαρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 15 Ιανουαρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_main_pr_desire_marmarinos_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Τραμ με το όνομα "Πόθος"» Για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 17:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_shmeio_4_12 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Σημείο Β» Για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 21:00, στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα. Main_unnamed Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση του Σπύρου Γραμμένου και του Απόστολου Μπαρμπαγιάννη Για το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 22:30, στο Kremlino. Main_alkinoos_0v3a0277-2 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «Αλκίνοος Ιωαννίδης: Δίπτυχο» Για την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 20:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_main_lara_fabian-06 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία «Lara Fabian: In Concert» Για την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 21:00, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου.
#load_content_with_ajax