Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης: "Η ζωή του όλη"» 07 Μαρτίου 2018

Για την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 20:00, στο Ελληνικός Κόσμος "Το Θέατρον".

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 20:00 την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης: "Η ζωή του όλη"», στο Ελληνικός Κόσμος "Το Θέατρον".

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Στέλιος Καζαντζίδης: "Η ζωή του όλη"» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 8 Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_leonard-bernstein-recording-studio-1974-billboard-1548 Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία "Leonard Bernstein – an anniversary" Για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών. Main_book_of_myself_%c2%a9geli_kalampaka_(25)a Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «To Βιβλίο του Εαυτού μου | Κεφάλαιο Ι – Παράδεισος» Για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο BIOS. Main_main_13959 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το Κιβώτιο» Για την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Studio Μαυρομιχάλη. Main_1_faust_exipnopouli-gata Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το εξυπνοπούλι και η γάτα» Για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη θεατρική σκηνή Faust Bar-Theatre-Arts .
#load_content_with_ajax