ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα» 12 Μαρτίου 2018

Για την Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 19:00, στο "Θησείον - Ένα θέατρο για τις τέχνες".

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, στις 19:00, στο "Θησείον - Ένα θέατρο για τις τέχνες", την παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΗ ΓΑΤΑ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Λυσσασμένη Γάτα» λήγει στις 23.59 της Τρίτης 13 Μαρτίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 14 Μαρτίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_main_company0196_t.xristogiannopoulos_k.papoutsakh_x.dania_m.kosmatou_2_copy_2 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Company» Για την Δευτέρα 9 Ιουλίου, στις 21:00, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη Για την Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 21:00, στον Κήπο του Μεγάρου. Main_pedroparamo_5 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Pedro Paramo» Για την Παρασκευή 22 Ιουνίου, στις 21:15, στο Μπάγκειον Ξενοδοχείο (Πλ. Ομόνοιας 18, Αθήνα).
#load_content_with_ajax