Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την μουσική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Συνοικία Ασμάτων» 05 Ιουλίου 2018

Για την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 21:00.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 21:00, στο Βεάκειο θέατρο, την μουσική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Συνοικία Ασμάτων».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΣΜΑΤΩΝ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την μουσική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη «Συνοικία Ασμάτων» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 12 Ιουλίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στο ταμείο του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_slider Κερδίστε προσκλήσεις για την συναυλία του συνθέτη Michel Legrand με τον τραγουδιστή Γιώργο Περρή Για την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στο Ηρώδειο. Main_don_3%c2%a9%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, κεφ. 23ο» Για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
#load_content_with_ajax