Κερδίστε Προσκλήσεις

Εξασφαλίσαμε εισιτήρια για την παράσταση «Ο Φάρος» 04 Οκτωβρίου 2018

Για την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Αθηνών.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Αθηνών, την παράσταση «Ο Φάρος».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΦΑΡΟΣ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Ο Φάρος» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τα εισιτήριά τους μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_dt_malamo2_final Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το έπος... της Μαλάμως» Για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο θέατρο Λαμπέτη. Main_%ce%98%ce%b5%cc%81%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%92%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%cc%81%ce%bd%ce%b9%ce%b12 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» Για την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Βρετάνια. Main_''e8nikos_ellhnorwswn''__photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Εθνικός Ελληνορώσων» Για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_1_faust_exipnopouli-gata Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το εξυπνοπούλι και η γάτα» Για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη θεατρική σκηνή Faust Bar-Theatre-Arts .
#load_content_with_ajax