ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
Κερδίστε Προσκλήσεις

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» 16 Οκτωβρίου 2018

Για την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Βρετάνια.

Δηλώστε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην κλήρωση και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Θέατρο Βρετάνια, την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα».

- Στην κλήρωση μπορείτε να συμμετέχετε με δύο τρόπους:

1. Κάνοντας like και share στην ανάρτηση της συγκεκριμένης κλήρωσης στο Facebook

2. Στέλνοντας email στο info@tospirto.net. Στο ΘΕΜΑ (subject) γράφετε ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας.

Ο διαγωνισμός για την παράσταση «Αν υπάρχει, δεν το ‘χω βρει ακόμα» λήγει στις 23.59 της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο site μας.

Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στα ταμεία του θεάτρου από όπου θα παραλάβουν και τις προσκλήσεις τους.

* Τα αποτελέσματα της εκάστοτε κλήρωσης, όπως και η οποιαδήποτε αλλαγή ημερομηνίας των παραστάσεων, θα δημοσιεύονται στο www.tospirto.net και στη σελίδα μας στο Facebook

* Για την κλήρωση, εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να στείλετε περισσότερα από ένα email.

Περισσότερα "Κερδίστε Προσκλήσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ" Main_dt_malamo2_final Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το έπος... της Μαλάμως» Για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο θέατρο Λαμπέτη. Main_''e8nikos_ellhnorwswn''__photo_3 Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Εθνικός Ελληνορώσων» Για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο Από Μηχανής Θέατρο. Main_1_faust_exipnopouli-gata Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το εξυπνοπούλι και η γάτα» Για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, στις 18:00, στη θεατρική σκηνή Faust Bar-Theatre-Arts .
#load_content_with_ajax