ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
Χορός | Νέα

400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους για τα «Τοπία» της Λυρικής 28 Μαρτίου 2017

Προσφορά δωρεάν θέσεων για ανέργους και στις γενικές δοκιμές των παραγωγών της Λυρικής

Με στόχο να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις της, η Εθνική Λυρική Σκηνή διευρύνει την κοινωνική της πολιτική και ανακοινώνει την προσφορά δωρεάν θέσεων για ανέργους και στις γενικές δοκιμές των παραγωγών της στην Κεντρική Σκηνή των νέων της εγκαταστάσεων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει 400 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή της παραγωγής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Τοπία, στην Κεντρική Σκηνή - Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 19.00.

Σας θυμίζουμε πως η πρώτη παραγωγή της ΕΛΣ στην Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ, κατά την περίοδο της δοκιμαστικής λειτουργίας, είναι το τρίπτυχο «Τοπία», το οποίο θα παρουσιαστεί στις 31 Μαρτίου, 1, 2, 4, 5, Απριλίου και 5, 6, 10 Μαΐου.
Ο έως πρότινος διευθυντής του Μπαλέτου της Όπερας των Παρισίων, διεθνώς αναγνωρισμένος Α' χορευτής και χορογράφος Μπενζαμέν Μιλπιέ παρουσιάζει για πρώτη φορά χορογραφία του με το Μπαλέτο της ΕΛΣ, με τίτλο Sarabande. Ο διακεκριμένος Βρετανός χορογράφος Ντάγκλας Λη παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία με τίτλο Fortress, ενώ ο Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Αντώνης Φωνιαδάκης θα παρουσιάσει τη χορογραφία The Shaker Loops.

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή -με την επίδειξη  δελτίου/βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας-, θα γίνει στα ταμεία του θεάτρου Ολύμπια (Ακαδημίας 59 / Τηλ. κέντρο: 210 3662100), την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 από τις 14.00 έως τις 21.00.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_mesa Η Αβινιόν στηρίζει τη νέα δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου Το σημαντικό φεστιβάλ προστέθηκε στους συμπαραγωγούς της νέας του δημιουργίας. Main_capture Χορεύοντας στην Καλαμαριά Το φεστιβάλ σύγχρονου χορού Motum καλεί ενδιαφέροντες Έλληνες χορογράφους στην Θεσσαλονίκη να παρουσιάσουν τα έργα τους. Main_c790da72f708dc1c2118dfa71c7f4891 «Έφυγε» από τη ζωή η κορυφαία χορογράφος Τρίσα Μπράουν Σε ηλικία 80 ετών πέθανε η πρωτοπόρος του μεταμοντέρνου χορού. Main_europium_%ce%b1%cf%80%cf%8c_%cf%84%ce%b7%ce%bd_%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1_rootlessroot_%c2%a9_mike_rafail Χορεύοντας με το Europium στο Βουκουρέστι Το έργο των RootlessRoot θα παρουσιαστεί στις 15 Μαρτίου στο Φεστιβάλ Like CNDB 2017. Main_dandelion_%c2%a9_hannes_langolf Μέσα στο μυαλό των νέων χορογράφων Το «4ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων» αναδεικνύει μία νέα γενιά Ελλήνων δημιουργών που δραστηριοποιείται εγχώρια ή διεθνώς.
#load_content_with_ajax