Χορός | Νέα

Το νέο αίμα του ελληνικού χορού μας καλεί σε... ραντεβού 15 Ιουνίου 2017

Η Κρατική Σχολή Χορού ανοίγει τις πόρτες της και μας παρουσιάζει νέους χορευτές και χορογράφους.

Το καλοκαιρινό ραντεβού της Κρατικής Σχολής Χορού έχει γίνει σταθερό και ετήσιο. Με αποσπάσματα ρεπερτορίου, demo χορευτικών τεχνικών, αλλά και συνεργασίες με χορογραφική δουλειά των σπουδαστών, από τις 19 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα μπορούμε να αφουγκραστούμε ό,τι νέο γεννιέται και διαπλάθεται στους χώρους της σχολής, η οποία τροφοδοτεί την πλειοψηφία των χορευτών και χορογράφων της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, το 13ο ραντεβού της ΚΣΟΤ με το κοινό και τους επαγγελματίες του χορού, ονομάζεται «De profundis/ Εκ βαθέων» και επιχειρεί μια βαθιά επικοινωνία μεταξύ θεατή και χορευτικής τέχνης. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στο black box της Σχολής (Ομήρου 55), όπου θα συμμετέχει επίσης η διεθνής κλασική πιανίστρια Joanna Wicherek σε συνεργασία με τη διακεκριμένη χορογράφο Νανά Βάχλα στη μουσική performance “De profundis”. Τέλος, μία έκθεση με τα portfolio των σπουδαστών πάνω στο μάθημα της χορογραφίας θα μας συστήσει στη δημιουργική διαδικασία των μαθητευόμενων αλλά και στην ερευνητική διάσταση του γνωστικού αντικειμένου της χορογραφίας.

Να σημειώσουμε ότι λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις ξεκινούν από την 1η Ιουνίου.
 

Λενιώ Αλεξίου

Info

19 Ιουνίου 2017
Έως 2 Ιουλίου, στις 21.00. Στο Black Box της ΚΣΟΤ, Ομήρου 55, Αθήνα. Κρατήσεις: από 1 Ιουνίου Ώρες: 11.00 – 14.00. Τηλέφωνα. 210 36 12 263 / 210 36 24 249. Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_1 PeruPeru: Ο χορός ως μία ανάγκη... βιολογική Σκηνοθετεί η Mυρτώ Αποστολίδου. Main_no_land-lucio_baglivo_photo_b%c3%a1rbara_crosetti Ένα μικρό βήμα... χορού στην Κέρκυρα Το φεστιβάλ αξιοποιεί δρόμους, πλατείες, κτίρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Main_nafplio Υποβολή προτάσεων για τις επιχορηγήσεις ομάδων κλασικού και σύγχρονου χορού Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2018. Main_konstantinos_rigos Από το Θέατρο του Πολέμου, στο Χοροθέατρο Οκτάνα και τον Γκάρι Κασπάροφ Χορός, περφόρμανς και ψυχαγωγία. Main_slider Music in Motion: Όταν χορός και σύγχρονη μουσική γίνονται... ένα Στις 26 και 27 Μαΐου στον Πολυχώρο Τριανόν. Main_requiem__promo_photo_01_%c2%a9_myrto_apostolidou_(1) Χορευτικός Ιούνιος στο BIOS Η Ελεονώρα Ηλία, ο Αλέξης Τσιάμογλου κι οι χορευτικές τους δημιουργίες.
#load_content_with_ajax