ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Χορός | Παραστάσεις

Χορεύουμε τάνγκο και μετά του Αγ. Βαλεντίνου 18 Ιανουαρίου 2017

Η μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories» ανεβαίνει για ένα βράδυ στο Παλλάς.

Μια μέρα μετά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο έρωτας δεν σταματά να γιορτάζει. Αντίθετα μεταμορφώνεται σε χορό. Επτά χορευτικά ζευγάρια υμνούν το μυστήριο του έρωτα και διηγούνται τη δική τους ιστορία, χορεύοντας τάνγκο στη μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
Η παράσταση πλημμυρίζει από τα ηχοχρώματα της αργεντίνικης μουσικής. Ιστορίες ζωής ζωντανεύουν από τις χορογραφίες του Tango με τον αισθησιασμό και το πάθος του. Οι ήχοι του bandoneon συνοδεύουν τα αντιφατικά συναισθήματα του έρωτα, τα οποία διηγούνται οι στίχοι των τραγουδιών. Αυτοτελείς ιστορίες μικρού μήκους ανθρωπίνων σχέσεων, μέσα από τα μουσικοχορευτικά ενσταντανέ του τάνγκο, παρουσιάζονται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στο θέατρο Παλλάς από το Acropolis Tango Festivals. Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.

Info

15 Φεβρουαρίου 2017
ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα
Ώρα: 21:15. Εισιτήρια: Από 12 ευρώ.

Περισσότερα "Παραστάσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ" Main_ottof3-(c)-hasnae_el_ouarga «Ottof», ο χορός της χειραφέτησης Πέντε γυναίκες από το Μαρόκο ανατρέπουν τα εξ Ανατολής κλισέ χορεύοντας στη Στέγη. Main_styga_1 Υδρόβια χορογραφία Η παράσταση σύγχρονου χορού «Στύγα, η θεά των υδάτων» χρησιμοποιεί ως σκηνικό της τέσσερις τόνους νερό. Main_bolshoi_ballet_the_sleeping_beauty «Η Ωραία Κοιμωμένη» φοράει τις πουέντ της Το κλασικό έργο σε απευθείας μετάδοση από τη Μόσχα και τα φημισμένα μπαλέτα Μπαλσόι. Main_dakshina_avaton_greece_(3) Με στιλ Ινδικό Στην παράσταση Sangamam ο παραδοσιακός ινδικός χορός συναντάει τον σύγχρονο. Main_slider Παραμύθια εν κινήσει Δύο παραστάσεις σύγχρονου χορού για παιδιά, με κλασική μουσική, στο Μικροσκοπικό Θέατρο της Πλάκας.
#load_content_with_ajax