Χορός | Παραστάσεις

«Έρωντας» είναι, θα περάσει... 13 Απριλίου 2017

Οκτώ δημιουργοί παρουσιάζουν σύντομες σκηνικές συνθέσεις με την Ομάδα του Κινητήρα διερευνώντας το δίπτυχο έρωτας και επανάσταση.

Είναι ο έρωτας αντίσταση; Μπορεί να υποκινήσει μία επανάσταση; Και πως κρατιέται ζωντανός; Με εκκίνηση το λογοπαίγνιο των λέξεων έρωτας και γέροντας, οκτώ δημιουργοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πρότζεκτ «Έρωντας», το οποίο εμπνέεται από την ερωτική επιθυμία, την επανάσταση και τη διαφορετικότητα. Μέσα από σύντομες σκηνικές συνθέσεις, καθένας από αυτούς μας παρουσιάζει τη δική του προσέγγιση πάνω στην άσβεστη ενέργεια του έρωτα. Η Βίκυ Αδάμου, ο Πάρις Ερωτοκρίτου, η Ιωάννα Καμπυλαυκά, η Άρτεμις Λαμπίρη, η Αμάλια Μπένετ, ο Johnny O, η Κατερίνα Σκιαδά και η Πέρσα Σταματοπούλου, όλοι προερχόμενοι από διαφορετικές κατευθύνσεις των παραστατικών τεχνών, συναντούν τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες της Ομάδας του Κινητήρα και παρουσιάζουν μία σπονδυλωτή παράσταση. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του “Έρωντα” υπογράφει η Αντιγόνη Γύρα.

Στον “Έρωντα” θα δούμε τα εξής:

•Βίκυ Αδάμου “Έρωντας-πορνό”

•Πάρις Ερωτοκρίτου “Ψυχολογια Συριανού Συζύγου (ΨΣΣ) ή πώς να σταματήσεις να είσαι ερωτευμένος”

•Αμάλια Μπένετ & Κατερίνα Σκιαδά “Κλίμακα Ρίχτερ”

•Johnny O - Ιωάννα Καμπυλαυκά “Ερωτεύομαι άρα υπάρχω…”

•Πέρσα Σταματοπούλου “Απόσταση Αναπνοής”

•Άρτεμις Λαμπίρη “Ο έρωτας σαν αγάπη”Ερμηνεύουν οι: Πάολα Απαρίσιο, Ιάσονας Βενετσανόπουλος, Αλέξης Βιδαλάκης, Χαρά Γιαννακοπούλου, Κωστής Δασκαλάκης, Μαριλένα Δασκαρόλη, Κατερίνα Ελ Ράχεμπ, Δέσποινα Κωστελίδου, Πάρης Λεόντιος, Κατερίνα Λιόντη, Σμαράγδη Μιχαλακούκου, Γιάννης Μιχαλακούκος, Μάγδα Μάστορη, Φανή Μπακιρτζή, Αγγελική Παπαδία, Φάνια Χρηστίδη. Σε Β' διανομή συμμετέχουν οι: Γεωργία Αλιφέρη, Πέτρος Δημοτάκης, Μαριάνθη Λάζου, Kike Garcia.

Ο “Έρωντας” θα παρουσιάζεται όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου στον Κινητήρα.


 

Λενιώ Αλεξίου

Φωτογραφίες

Info

06 Μαΐου 2017
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ STUDIO, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ.: 210.9248 328
Website: http://kinitiras.com/v2/gr/gre/homepage.html
Εως 28 Μαίου. Στις 21:30 Κινητήρας|Καλλιτεχνικό Δίκτυο Παραστατικών Τεχνών, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη, 210 9248328. Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 21 0924 8328 & info@kinitiras.com

Περισσότερα "Παραστάσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ" Main_sarafanov Μπολσόι και Μαριίνσκι μαζί για πρώτη φορά επί σκηνής Στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Main_img_4311 Βάζοντας σημεία στίξης στην έννοια του χρόνου Στίζω, η νέα δουλειά του Τάσου Mπεκιάρη στο θέατρο Ανεσις. Main_620490047 Χορός μέσα σ΄ ένα... φορτηγάκι! Η περφόρμανς-εγκατάσταση «Peregrini» της χορογράφου Ζωής Δημητρίου διερευνά την εμπειρία του «ξένου» στην εποχή μας. Main_unnamed_(4) Διεισδύοντας χωρίς ταμπού, στο ρεμπέτικο Ένα Private Song από την Eλληνοελβετίδα Α. Μπαχτετζή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Main_slider Ένας αντιήρωας του μεγάλου πάθους Το κλασσικό έργο του μεγάλου Ρώσου ποιητή Μιχαήλ Λερμόντοφ «Ένας ήρωας της εποχής μας» γίνεται μπαλέτο από τα Μπολσόι.
#load_content_with_ajax