Χορός | Παραστάσεις

Πανσέληνος με φουλ του tango στο Ηρώδειο 23 Αυγούστου 2017

Με την υπογραφή της χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills

Στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών Μαέστρων στην παράσταση «Τango del Sur (To Tango του Νότου)».

Αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή, πάθος για την αγάπη και τον έρωτα, σχέσεις που μεταμορφώνονται σε μουσική και χορό... Μια παράσταση αφιερωμένη στο Tango που γεννήθηκε στο Νότο από τις μουσικές κουλτούρες και τις παραδόσεις των μεταναστών.

Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στην αληθινή ιστορία του Tango με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills, η οποία έρχεται από το Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σε αποκλειστικότητα και για μια μόνο παράσταση στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

Οι κορυφαίοι χορευτές της Compañia «Τangueros del Sur» αναβιώνουν με αυθεντικές ερμηνείες και δυναμισμό τη χορευτική εξέλιξη του Τango, μέσα από το «Pomper el Piso», τη σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου.

Τους χορευτές συνοδεύει η οκταμελής ορχήστρα “Evocation live plus” υπό τη διεύθυνση του Αργεντίνου μαέστρου Patricio Villarejo.

Ένα μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους καλλιτέχνες και συνθέτες της Χρυσής Εποχής του τάνγκο, από τους Carlo Gardel και Lepera, Juan D 'Arienzo, Anibal Troilo, José María Contursi, μέχρι τoν επαναστατικό και ριζοσπαστικό Αstor Piazzolla.

Μια μαγική βραδιά κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, φωτισμένη από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με χορογραφίες γεμάτες πάθος, νοσταλγία και αισθησιασμό.


 

Tospirto Team

Info

06 Σεπτεμβρίου 2017
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλ.: 210-3241807 / 324858
Ώρα Έναρξης: 21.15. Διάρκεια: 90 λεπτά. Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ, Α Ζώνη: 50 ευρώ, Β Ζώνη: 38 ευρώ, Γ Ζώνη: 25 ευρώ, Άνω Διάζωμα: 17 ευρώ. Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr |11876. Καταστήματα: Seven Spots | Media Markt | Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης | RELOAD

Περισσότερα "Παραστάσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ" Main_%ce%94%ce%91%ce%93%ce%99%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%97_photo_5 Ένα «Δέντρο» από το Χοροθέατρο Δαγίπολη Για μια βραδιά στο Κακογιάννης. Main_slider Μια χορό-ωδή στην καλλιτεχνία του Μιχαήλ Άγγελου Στις 25, 26 και 27 Μαΐου στις Ροές. Main_i05a2584babel Ο Κωνσταντίνος Ρήγος παρουσιάζει τη δική του «Βαβέλ» Ο χορογράφος και Διευθυντής του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μιλά στο www.tospirto.net. Main_slider Πώς μπορούμε να χορεύουμε μαζί, όταν δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλον; Το «Ανώνυμο» της Τζένης Αργυρίου στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, από 24 έως 27 Μαΐου. Main_t_e_r_r_a_i_n_-_photo_by_angelos_zymaras__1_ Στο T e r r a i n του συνεχή επαναπροσδιορισμού Στη χορογραφία η Μαρία Κολιοπούλου. Main_trapped Μπορούμε άραγε να μάθουμε κάτι από την Ιστορία; Παράσταση εντός και εκτός Κτιρίου Τσίλλερ στο πλαίσιο του FFF της Στέγης.
#load_content_with_ajax