ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Χορός | Παραστάσεις

Πανσέληνος με φουλ του tango στο Ηρώδειο 23 Αυγούστου 2017

Με την υπογραφή της χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills

Στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Αργεντινών Μαέστρων στην παράσταση «Τango del Sur (To Tango του Νότου)».

Αναζήτηση για μια καλύτερη ζωή, πάθος για την αγάπη και τον έρωτα, σχέσεις που μεταμορφώνονται σε μουσική και χορό... Μια παράσταση αφιερωμένη στο Tango που γεννήθηκε στο Νότο από τις μουσικές κουλτούρες και τις παραδόσεις των μεταναστών.

Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στην αληθινή ιστορία του Tango με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills, η οποία έρχεται από το Μπουένος Άιρες για πρώτη φορά στην Ευρώπη, σε αποκλειστικότητα και για μια μόνο παράσταση στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού.

Οι κορυφαίοι χορευτές της Compañia «Τangueros del Sur» αναβιώνουν με αυθεντικές ερμηνείες και δυναμισμό τη χορευτική εξέλιξη του Τango, μέσα από το «Pomper el Piso», τη σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου.

Τους χορευτές συνοδεύει η οκταμελής ορχήστρα “Evocation live plus” υπό τη διεύθυνση του Αργεντίνου μαέστρου Patricio Villarejo.

Ένα μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους καλλιτέχνες και συνθέτες της Χρυσής Εποχής του τάνγκο, από τους Carlo Gardel και Lepera, Juan D 'Arienzo, Anibal Troilo, José María Contursi, μέχρι τoν επαναστατικό και ριζοσπαστικό Αstor Piazzolla.

Μια μαγική βραδιά κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης, φωτισμένη από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με χορογραφίες γεμάτες πάθος, νοσταλγία και αισθησιασμό.


 

Tospirto Team

Info

06 Σεπτεμβρίου 2017
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλ.: 210-3241807 / 324858
Ώρα Έναρξης: 21.15. Διάρκεια: 90 λεπτά. Τιμές Εισιτηρίων: Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ, Α Ζώνη: 50 ευρώ, Β Ζώνη: 38 ευρώ, Γ Ζώνη: 25 ευρώ, Άνω Διάζωμα: 17 ευρώ. Προπώληση Εισιτηρίων: www.viva.gr |11876. Καταστήματα: Seven Spots | Media Markt | Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης | RELOAD

Περισσότερα "Παραστάσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ" Main_2084 Χορός εις διπλούν στον Κινητήρα Το έργο Home από την ομάδα Almalibre.co και το έργο 2084 από την ομάδα A(r)CT . Main_unnamed_(1) Ένα ταξίδι για όλα τα σώματα στο Ηρώδειο Η παράσταση σύγχρονου χορού «TerrΑnima» γιορτάζει τη διαφορετικότητα των σωμάτων για ένα βράδυ. Main_bbl_bejart_fete_maurice_credit_lauren_pasche Tα θρυλικά μπαλέτα Béjart γιορτάζουν τον Maurice στο Ηρώδειο Οι σημαντικότερες χορογραφίες του κορυφαίου Maurice Béjart σε μια μαγευτική παράσταση με 50 χορευτές. Main_carmen_1 Κάρμεν: Θρυλική και φλογερή επιστρέφει! Στις 2 Σεπτεμβρίου και έξτρα παράσταση στις 10 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο Main_treno_sto_rouf_2o_compartments__dance_project_04 Χορεύοντας μ΄ αφορμή ένα... βαγόνι Στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ από την Κυριακή 10 έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017. Main_sissi_2 Sissi - Ο μύθος μιας πριγκίπισσας που λάτρεψε η Ελλάδα Παράσταση - αφιέρωμα στη θρυλική Βασίλισσα της Ουγγαρίας και τη θυελλώδη ζωή της.
#load_content_with_ajax