ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Χορός | Παραστάσεις

Flamenco mejor απ' την καρδιά της Ανδαλουσίας! 28 Νοεμβρίου 2017

Οι υπερδυνάμεις του αυθεντικού φλαμένκο, Alicia Márquez και Ramón Martinez, στο Half Note.

Δύο σπουδαίοι χορευτές και μεγάλες προσωπικότητες του flamenco έρχονται με το εξαιρετικό συγκρότημά τους, για τέσσερις εμφανίσεις (1η με 4 Δεκεμβρίου) στην φιλόξενη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Γεννημένη το 1972, η Alicia Márquez υπήρξε αγαπημένη μαθήτρια της “maestra” Matilde Coral και σήμερα είναι μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές χορεύτριες της μεγάλης σχολής της Σεβίλλης. Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους χορογράφους όπως οι Mario Maya, Carlos Saura και Fernando Romero, σήμερα κάνει solo καριέρα και παράλληλα διευθύνει και δική της σχολή χορού στην γενέτειρά της τη Σεβίλλη.

Μαζί της στο Half Note ο εξαιρετικός χορευτής Ramón Martinez, που γεννήθηκε στη Μάλαγα και αποφοίτησε με διακρίσεις από το Conservatorio Superior de Danza Española. Μεταξύ των δασκάλων του ήταν η Matilde Coral, ο Manolo Marín και η Eva la Yerbabuena. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του έχει λάβει σημαντικά βραβεία (Διαγωνισμό Χορού Peña Flamenca Torre del Cante το 1992,  στο Εθνικό Διαγωνισμό της La Perla de Cádiz το 2003 και το Dora Mayor το 2007).

Με την Alicia Marquez συνεργάζονται και στην σχολή στην Σεβίλλη, αλλά έχουν φτιάξει την Compania  Flamenca Alicia Márquez & Ramón Martinez και εμφανίζονται σε μεγάλα Φεστιβάλ της Ισπανίας αλλά και όλου του κόσμου. 

Alicia Márquez: χορός
Ramón Martinez: χορός
Miguel Picuo: φωνητικά
Roque Acevedo: κιθάρα

 

Tospirto Team

Φωτογραφίες

Info

01 Δεκεμβρίου 2017
HALF NOTE JAZZ CLUB, Τριβωνιανού 17, Μετς, Αθήνα
Τηλ.: 210 9213360
Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30. Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη). *** την Δευτέρα 4/12 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές Προπώληση: viva.gr, 11 876, artinfo.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.

Περισσότερα "Παραστάσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ" Main_ultima_vez___go_figure_out_yourself_%c2%a9_danny_willems_2 Μια αναμέτρηση με το κοινό σε μη προετοιμασμένο χώρο Στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας στις 15 Ιουλίου, στις 18:30 & στις 22:00. Main_rania_kapetanaki_unneeded_lo_res_%c2%a9_alexandros_gkartzonikas Μία περφόρμανς για τον αποχωρισμό του... περιττού «UNNEEDED» από τη Ράνια Καπετανάκη. Main_bruno_beltrao_grupo_de_rua_inoah_site_2-1 O Bruno Beltrão κάνει άνω κάτω την Πειραιώς Με το έργο «Inoah» μέχρι τις 15 Ιουνίου. Main_tango-03_copy Tango από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη 10 χορευτές επί σκηνής με τη συνοδεία ορχήστρας. Main_the_art_of_dying2_%ce%95%cf%8d%ce%b7_%ce%a6%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%8d Εξτρα παράσταση για το «The art of dying» - Απών ο Jozef Van Wissem 'Ενα σόλο εμπνευσμένο από τον Ιερώνυμο Μπος. Main_img_6335 Χορεύοντας έναν θρυλικό αγώνα... σκάκι Ο Φωκάς Ευαγγελινός μιλά για τον επικό αυτό αγώνα.
#load_content_with_ajax