ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
Χορός | Παραστάσεις

Ο Ιβάν Βασίλιεφ «χορεύει» στο Μέγαρο τον Δεκέμβριο 27 Αυγούστου 2018

Στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Ο Ιβάν Βασίλιεφ, ο κορυφαίος των κορυφαίων χορευτών, θα δώσει δύο μοναδικές παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Οι ερμηνείες του μεγάλου χορευτή σε εμβληματικούς ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου που ύμνησαν οι κριτικοί χορού σε όλον τον κόσμο, όπως ο Κουρσάρος, η Σεχραζάντ, ο Σπάρτακος και ο Δον Κιχώτης, ενώ στις παραστάσεις αυτές, θα συστηθεί για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό και ως χορογράφος!

Ο Ιβάν Βασίλιεφ σε ηλικία μόλις 29 χρονών και με αμέτρητες συμμετοχές σε παραστάσεις και φεστιβάλ, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Όλες οι μεγάλες σκηνές του κόσμου -από το Covent Garden και τα Bolshoi μέχρι την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης- προγραμματίζουν εμφανίσεις του, τα εισιτήρια των οποίων, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γίνονται ανάρπαστα. “Το αγόρι που μπορεί να πετάξει”, “Ιβάν ο Υπέροχος”, “Ρωσικός Πύραυλος”, “Διάδοχος του Νουρέγιεφ”, “Διάδοχος του Μπαρίσνικοφ”, “ο Πρώτος των Πρώτων”, “ο Μεγαλύτερος Χορευτής της Γενιάς του” είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που ακολουθούν τον διάσημο Βασίλιεφ και τον τοποθετούν στην κορυφή της ερμηνευτικής πυραμίδας του κλασικού μπαλέτου.

Μαζί του στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής θα έχει τους κορυφαίους σολίστες των μπαλέτων Μπολσόι: Εκατερίνα Κρισανόβα, Ντένις Σαβίν, Μαρία Βινογράντοβα, Αναστασία Στασκέβιτς, Βατσεσλάβ Λοπάτιν και Ξένια Ζιγκάνσινα. 

Τospirto team

Info

11 Δεκεμβρίου 2018
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333
Εως 10 Νοεμβρίου 2018. Ώρα έναρξης: 20:30. Προπώληση εισιτήριων: Στα Ταμεία του Μεγάρου, στο www.megaron.gr και στο 210 7282 333 Τιμές εισιτηρίων: Μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+: € 32. Ζώνη Γ: € 40. Ζώνη Β: € 60. Ζώνη Α: € 80. Διακεκριμένη Ζώνη: € 100

Περισσότερα "Παραστάσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ" Main_puzzle_(d)_ir_7759_ Puzzle (D): Πώς από το τέλος δημιουργείται μια νέα αρχή στον Κινητήρα Η ομάδα Int.P μιλά στο ww.tospirto.net. Main_staxtopoyta_-_mpaleta_monte_karlo___photo_7 H Σταχτοπούτα «αλλιώς» από τα Μπαλέτα του Μόντε Κάρλο Τα Χριστούγεννα στο Μέγαρο. Main_normal_unnamed Τον Δεκέμβριο η νέα δημιουργία του Δημήτρη Παπαϊωάννου στην Ελλάδα Από 18 έως 21 Δεκεμβρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Main_unnamed_(1) Οι περιστρεφόμενοι Δερβίσηδες "Mevlevi" συμπράττουν με τον Ziya Azazi Μια πρωτοποριακή συνάντηση στο Παλλάς. Main_0003-2 Μάστερ και Μαργαρίτα: Η παράσταση της ομάδας «κι όμΩς κινείται» επιστρέφει Στις Ροές από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου. Main_andreas_simopoulos_bastet__(2) Bastet: Όταν ο αισθησιασμός της γυναικείας φύσης χορεύεται Στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο.
#load_content_with_ajax