ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Μουσική | Live

Το Monikάκι που έγινε... Monika- Ακούστε το νέο της τραγούδι 23 Ιουνίου 2017

Στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή 25 Ιουνίου.

Μπορεί τελευταία να μην την βλέπουμε τακτικά, αλλά το Monikάκι δουλεύει. Από μακριά. Κι εδώ που τα λέμε αυτό το υποκοριστικό «άκι» μάλλον πρέπει να κόψουμε, όταν αναφέρουμε το όνομά της γιατί το κορίτσι του Over The Hill που ουσιαστικά καθιέρωσε και την ανεξάρτητη δισκογραφική Archangel, σήμερα είναι κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερο και ωριμότερο –αν και αυτό το τελευταίο δεν πάει πακέτο με την ηλικία. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι το νέο της single “1000 Μiles Of Ocean” (μουσική δική της και στίχοι του Σταύρου Ξενίδη) σε παραγωγή δική της και του Blackjoy (και κιθάρα/μπάσο από τον Guillom Farley) μας αφήνει να υποθέσουμε ότι μετά τις ντίσκο ανησυχίες της το 2014 (στο «Secret in the Dark»), προχωράει σε ένα πιο εσωστρεφές περιβάλλον με έναν ήχο πιο ηλεκτρονικό και ατμοσφαιρικό που προσωπικά με πήγε στα 80ς.
Μόνικα 10 χρόνια μετά, πάντα στις επάλξεις της ανεξάρτητης πορείας της και σε αέναη (όπως φαίνεται) κίνηση για κάτι νέο. Ζει αλλού πια (αυτό που ξέρω είναι ότι παντρεύτηκε και ότι η βάση της είναι εκτός Ελλάδας), αλλά έρχεται κι από δω να μας δει. Αυτή τη φορά θα την δούμε στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος για μια και μοναδική εμφάνιση (τουλάχιστον σε κεντρικό φεστιβάλ) την Κυριακή 25 Ιουνίου όπου θα την συνοδεύσει η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Για να δούμε.. Γιατί κάποτε ήταν το πιο φωτεινό ανερχόμενο όνομα

Ακουστε το νέο της τραγούδι: 
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/rbstudiospar/monika-1000-miles-of-ocean-red-bull-studios-paris-exclusive

SPOTIFY: https://open.spotify.com/track/5gT7wuqhYJCP7UhWsQxYHg

iTunes: https://itunes.apple.com/gr/album/1000-miles-of-ocean/id1250752625?i=1250752703

Χάρη Ποντίδα

Info

25 Ιουνίου 2017
Κέντρο Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_satti Η Σάττι με τα εκατομμύρια views της αναμετριέται με τους BananaBoys «Μου 'πε μάντισσα» πως η Μαρίνα Σάττι πάει... Ρομάντσο. Main_rs-the-killers-20a51a57-5f3f-473a-99dc-86e6d7d4d679 Ένας λόγος να πάμε στο Φάληρο: Οι The Killers είναι εδώ... Με φλέβα που αντλεί από το βρετανικό ροκ των '80ς κατεβαίνουν στο Φάληρο με τα νέα τους τραγούδια Main_001 Μια μαγική βραδιά με τον Λεωνίδα Καβάκο Την Κυριακή 25 Ιουνίου ο διεθνής βιολονίστας θα κατακλύσει την Εθνική Λυρική Σκηνή στο ΚΠΙΣΝ. Main_0101 Μια τριτοκοσμική... συμφωνία Μουσική με εργαλεία-γλυπτά από τη Γουατεμάλα του Χοακίν Ορεγιάνα Μεχία στο ΜΜΑ. Main_unnamed_(6) Ένας rock star του σαξόφωνου στο Gazarte Max the Sax - Ο εκκεντρικός frontman του Parov Stelar επιστρέφει στην ταράτσα του Gazarte.
#load_content_with_ajax