ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Μουσική | Live

Με οδηγό το αίσθημα της στιγμής 26 Απριλίου 2017

Ο Μίλτος Πασχαλίδης για δύο βραδιές στο Σταυρό του Νότου.

Oλοκληρώνει τις χειμερινές του εμφανίσεις o Mίλτος Πασχαλίδης με δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 29 Απριλίου και 6 Μαΐου στο αγαπημένο του στέκι, την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ο Μίλτος Πασχαλίδης δίνει τον καλύτερο εαυτό του στις ζωντανές εμφανίσεις του. Παντρεύει τη ροκ μουσική με την παραδοσιακή και σε κάθε του παράσταση οδηγός είναι το αίσθημα της στιγμής.

Εκτός από τα νέα τραγούδια του, θα ακούσουμε και τα πιο παλιά και αγαπημένα «Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Σ’ τα Είπα Όλα», «Πεθαμένες Καλησπέρες» και «Βυθισμένες Άγκυρες». Και ό,τι προκύψει!

Μαζί του: η Μιρέλα Πάχου (πιάνο, ακορντεόν και τραγούδι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστα) ο Δημήτρης Σινογιαννης (ηλ. Κιθαρα), ο Πάρις Περυσινάκης (λύρα) ο Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και ο Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Πασχάλης Κολεντσης και στο φώτα ο Μανώλης Μπράτσης.

Tospirto Team

Info

29 Απριλίου 2017
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975
Ώρα έναρξης: 22:30 Τηλ. κρατήσεων: 2109226975 Site: www.stn.gr

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_galas Η ιέρεια της αβανγκάρντ Diamanda Galás στην Αθήνα Η φωνή που στοιχειώνει τους εχθρούς της έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής. Main_00 Στη χρονοκάψουλα με τους Joy Division Ο εμβληματικός Peter Hook έρχεται στο καλοκαιρινό Eject Festival. Main_trypani_foto_2_(edward's_dream)_-_%ce%a6%ce%a9%ce%a4%ce%9f%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a6%ce%9f%ce%a3__kate%ce%a1%ce%99%ce%9d%ce%91_%ce%9c%ce%99%ce%a7%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%9f%ce%a5_m Το Όνειρο του Έντουαρντ ζωντανεύει... μουσικά Ένα κουιντέτο πιάνου που συνδιαλέγεται με ένα κουιντέτο από φωνές, μία άρπα και θιβετιανά κρουστά. Main_kamasi_washington-brooklynbowl-pc_kayla_reefer_-_16_p Γεφυρώνοντας την ποπ-ραπ με την τζαζ μ΄ένα σαξόφωνο Ο σαξοφωνίστας και συνθέτης Kamasi Washington τον Ιούλιο στην Αθήνα. Main_spinario_ensemble_1 Όταν οι συνθέσεις Γιάννη Χρήστου εμπνέουν «Επίκυκλος και Project 21», μια περφόρμανς εμπνευσμένη από συνθέσεις του στο Μέγαρο.
#load_content_with_ajax