ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Μουσική | Live

Οι Κόρε Ύδρο live στο Gagarin 205 26 Απριλίου 2013

To Σάββατο 18 Μαΐου θα θερίσουν όσα έσπειραν με τα νέα τους τραγούδια.

Οι πιο πολλοί τους ανακαλύψαμε με τον δίσκο τους «Φτηνή Ποπ για την Ελίτ» και, ειδικά, με το τραγούδι τους «Όχι πια έρωτες», το 2006. Είχε όμως προηγηθεί ένας ακόμα δίσκος τους «Αν όλα τέλειωναν εδώ» το 2003 κι ένα EP «Eφτά Μήνες Μετά». Το 2009, ο δίσκος «Όλη η αλήθεια για τα παιδιά του ‘78» άνοιξε ακόμη περισσότερο τη θεματική του συγκροτήματος σε ζητήματα υπαρξιακά και θρησκευτικά. Εν γένει, η μπάντα αυτή του Παντελή Δημητριάδη από την Κέρκυρα με τον ανάλαφρο και πάντα ελληνικό ήχο και στίχο που χτυπάει βαθιά στη μοναξιά και τα προσωπικά ερωτήματα του καθενός, κατάφερε να γίνει ένα κεφάλαιο ξεχωριστό στην ελληνική μουσική, ποπ ή έντεχνη, αφού στοιχεία κι από τα δύο είδη χρησιμοποιούν στην ξεχωριστή μείξη της μουσικής τους. Λίγο πριν ακούσουμε ολοκληρωμένο τον νέο τους δίσκο «Απλές ασκήσεις στον υπαρξισμό» κι ενώ ακόμη συνηθίζουμε το περίεργο νέο τους single «Τα Βράδια της Κρίσης», το συγκρότημα ανακοινώνει μία συναυλία στο Gagarin 205 όπου θα παρουσιαστούν τα νέα τους πονήματα, μαζί με τα παλιά και είναι δεδομένη η φλόγα της σκηνικής τους παρουσίας. Περιμένουμε ωστόσο να επιβεβαιωθεί, για μια ακόμη φορά. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Lumiere Brother.

Ακούστε εδώ τα «Βράδια της κρίσης»

Νίκος Ράλλης

Info

18 Μαΐου 2013
GAGARIN 205, Λιοσίων 205, Αθήνα
Τηλ.: +30 215 54 00 888
Προπώληση 10 ευρώ | Ταμείο 12 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Ticket House(Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς), ticketpro.gr & viva.gr. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_monika_primal Το Monikάκι που έγινε... Monika- Ακούστε το νέο της τραγούδι Στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος την Κυριακή 25 Ιουνίου. Main_satti Η Σάττι με τα εκατομμύρια views της αναμετριέται με τους BananaBoys «Μου 'πε μάντισσα» πως η Μαρίνα Σάττι πάει... Ρομάντσο. Main_rs-the-killers-20a51a57-5f3f-473a-99dc-86e6d7d4d679 Ένας λόγος να πάμε στο Φάληρο: Οι The Killers είναι εδώ... Με φλέβα που αντλεί από το βρετανικό ροκ των '80ς κατεβαίνουν στο Φάληρο με τα νέα τους τραγούδια Main_001 Μια μαγική βραδιά με τον Λεωνίδα Καβάκο Την Κυριακή 25 Ιουνίου ο διεθνής βιολονίστας θα κατακλύσει την Εθνική Λυρική Σκηνή στο ΚΠΙΣΝ. Main_0101 Μια τριτοκοσμική... συμφωνία Μουσική με εργαλεία-γλυπτά από τη Γουατεμάλα του Χοακίν Ορεγιάνα Μεχία στο ΜΜΑ. Main_unnamed_(6) Ένας rock star του σαξόφωνου στο Gazarte Max the Sax - Ο εκκεντρικός frontman του Parov Stelar επιστρέφει στην ταράτσα του Gazarte.
#load_content_with_ajax