Μουσική | Live

Ξαρχάκος - Πρωτοψάλτη: Αυλαία με 2 εμφανίσεις στο Ηρώδειο 08 Σεπτεμβρίου 2017

Η μεγάλη περιοδεία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών ολοκληρώνεται στο Ηρώδειο.

Η αφορμή δόθηκε από το ίδιο το κοινό στη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» την περασμένη χρονιά στο Καλλιμάρμαρο. Όσοι βρέθηκαν εκεί θα θυμούνται τη βραδιά για χρόνια και θα έχουν να λένε «Ήμουν κι εγώ εκεί». Η συναυλία τότε συγκέντρωσε 50.000 θεατές και 100 τόνους τροφίμων και έφερε μαζί πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες.

Μεταξύ αυτών και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που τραγούδησε υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου – έτσι έγινε η αρχή. Αυτό το καλοκαίρι οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα συνεργαστούν σε μια μουσική συνάντηση υψηλού επιπέδου.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος, και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα φυσικά με την χαρακτηριστική πληθωρική ερμηνεία της Άλκηστις. Μαζί τους θα βρίσκεται δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.                 

Η πρώτη Συνάντηση έγινε στις 28 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, ενώ ακολούθησε μία σειρά συναυλιών σε ανοιχτά θέατρα και ιδιαίτερους χώρους με τελευταία ραντεβού στις 24 Σεπτεμβρίου και στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 (εμφάνιση που προστέθηκε λόγω μεγάλης προπώλησης).

Δύο συναυλίες που εντάσσονται στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων του Gazarte και κλείνουν πανηγυρικά τον κύκλο εκδηλώσεων που ξεκίνησαν πέρυσι τον Οκτώβριο.

Αμέσως μετά θα προγραμματιστούν παραστάσεις εκτός συνόρων.

Μαζί τους οι μουσικοί:
Νεοκλής Nεοφυτίδης - Πιάνο
Παντελής Ντζιάλας - Κιθάρα
Βασίλης Δρογκάρης - Ακορντεόν
Ηρακλής Ζάκκας - Μπουζούκι
Δημήτρης Ρέππας - Μπουζούκι
Τάκης Βασιλείου - Κρουστά
Πέτρος Βαρθακούρης - Κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης - Κιθάρα, Νυκτά, Έγχορδα

Tospirto Team

Info

24 Σεπτεμβρίου 2017
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλ.: 210-3241807 / 324858
Ώρα έναρξης: 21.00 Τιμές εισιτηρίων: Άνω Διάζωμα: 15€ - 20€ Ζώνη Β': 40€ Ζώνη Α': 50€ Διακεκριμένη Ζώνη: 70€ ΑΜΕΑ: 15€.

29 Σεπτεμβρίου 2017
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλ.: 210-3241807 / 324858
Ώρα έναρξης: 21.00 Τιμές εισιτηρίων: Άνω Διάζωμα: 15€ - 20€ Ζώνη Β': 40€ Ζώνη Α': 50€ Διακεκριμένη Ζώνη: 70€ ΑΜΕΑ: 15€.

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider Ο Σαββόπουλος ενώνει 2 μουσικές συμμορίες για καλό σκοπό στο Ηρώδειο Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Main_81bb Η επιστροφή -κι οι στάσεις- των Πυξ Λαξ Γιορτάζουν τα 30 τους χ΄ρονια. Main_slider Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μια νύχτα στην Τεχνόπολη Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Main_slider Η Katerine Duska ανεβάζει στη σκηνή τον Σουηδό Albin Lee Meldau Στις 14 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου. Main_stavros_gasparatos_rage_park_site_08_photo_michalis_kloukinas Rage Park: Πάνω στη λεπτή γραμμή που χωρίζει την ηρεμία από την οργή Μια εγκατάσταση - περφόρμανς με βάση το ομώνυμο νέο μουσικό έργο του συνθέτη Σταύρου Γασπαράτου Main_slider Οι Scorpions σ΄ένα «Once in a Lifetime» live στο Καλλιμάρμαρο Τη συναυλία θα ανοίξει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.
#load_content_with_ajax