Μουσική | Live

Βελεσιώτου: Όλα αυτά που την έχουν μαγέψει 19 Μαΐου 2017

Μια τελευταία εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου, πριν την καλοκαιρινή περιοδεία της.

Για μια τελευταία παράσταση επιστρέφει η Φωτεινή Βελεσιώτου, πριν την καλοκαιρινή περιοδεία της, και θα την ακούσουμε στον Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή, το Σάββατο 20 Μαΐου να ερμηνεύει όλα αυτά τα κομμάτια που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει. Με τη βαριά χαρακτηριστική φωνή της κάνει ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που κάποιοι αγαπήσαμε πολύ.

Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών, που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του. Αυτά θα απολαύσουμε και μαζί τους τον νέο ερμηνευτή Σωτήρη Μπαλλά, που την συνόδευσε και στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016. Με τη δικιά του «ταυτότητα» και χροιά, εκφράζει τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης, σταθεροί συνταξιδιώτες στο μπουζούκι και στον τζουρά ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο ακορντεόν και στο πιάνο ο Νίκος Παπαναστασίου, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής και στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας.

Tospirto Team

Info

20 Μαΐου 2017
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975
Είσοδος: 13€ με μπύρα/κρασί.

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider Ηλιοβασίλεμα με τη Δεσποινίς Τρίχρωμη στο Bios Μαζί της η Nalyssa Green και ο Ευάγγελος Ασλανίδης. Main_slider The Chemical Brothers έρχονται στην Αθήνα για ένα οπτικοακουστικό show Στις 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Main_slider Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για δύο βραδιές στον Κήπο Τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουνίου. Main_slider Σάττι - Βουλγαράκη - Βελεσιώτου για την Ισότητα των Φύλων Στο Θέατρο Βράχων στις 29 και 30 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο. Main_%ce%95%ce%99%ce%9a1 Μια ιδιαίτερη συναυλία αρχαιοελληνικής μουσικής «Αρχαία Όργανα – Καινούργιοι Ήχοι» στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Main_slider Ο Bryan Ferry σ΄ένα μοναδικό live στο Ηρώδειο Στις 11 Σεπτεμβρίου.
#load_content_with_ajax