ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Μουσική | Live

Έλλα Φιτζέραλντ - Αφιέρωμα στην βασίλισσα της τζαζ 24 Οκτωβρίου 2017

Ιστορικά κομμάτια που καθιέρωσαν τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια από τη Βιρτζίνια.

Ένα αφιέρωμα στην «Πρώτη Κυρία του Τραγουδιού», την Έλλα Φιτζέραλντ θα απολαύσουμε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο café του Νομισματικού Μουσείου.

Ιστορικά κομμάτια που καθιέρωσαν την αμερικανίδα τραγουδίστρια ως «Βασίλισσα της Τζαζ» θα ερμηνευτούν μοναδικά από το jazz trio της Νάνα Τρέβορ στο τραγούδι, του Άγγελου Γαβριήλ στην κιθάρα και του Κώστα Κωνσταντίνου στο κόντρα μπάσο.

Το trio θα ερμηνεύσει κομμάτια των George Gershwin, Duke Ellington, Jerome Kern, Cole Porter, Arthur Schwartz, Victor Young και άλλων συνθετών του Great American Songbook, που η μεγάλη τραγουδίστρια της Jazz - με τα 14 Βραβεία Γκράμι, είχε αποδώσει με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Παίζουν:
Νανά Τρέβορ | τραγούδι
Άγγελος Γαβριήλ | κιθάρα
Κώστας Κωνσταντίνου | κόντρα μπάσο

Tospirto Team

Info

26 Οκτωβρίου 2017
Στις 9 μ.μ. Στο café του Νομισματικού Μουσείου, Ιλίου Μέλαθρον, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 12, 10671 Αθήνα, Τηλέφωνα: 210-3632057, 210-3612834 και 210-3612872, www.enma.gr

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στον Κήπο Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου. Main_slider John Cale, ο avant guard της ροκ που νίκησε τον χρονο Άνθρωπος των παθών, των άκρων και των λαθών, ιδιοφυής ως συνθέτης και παραγωγός, δεξιοτέχνης βιολιστής, βιτριολικός ροκ εν ρόλερ, σκοτεινός drone καλλιτέχνης, σκοτεινός αλλά και τρυφερός στους στίχους του, είναι μέσα στα 10 ονόματα των ροκερ που άφησαν στίγμα εποχής, δίνοντας περιεχόμενο στον όρο... Main_slider Οι Koop Oscar Orchestra ανεβαίνουν στην ταράτσα του Gazarte Tη Δευτέρα 25 Ιουνίου. Main_slider Η πειραιώτικη κολεκτίβα Libro Coro προσεύχεται για τη θάλασσα Στις 7 Ιουλίου στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου. Main_strefi Δευτεριάτικα ραντεβού με τη μουσική στο Λόφο του Στρέφη Από 18/6 έως 9/7 με ελεύθερη είσοδο. Main_unnamed Ποιοι είναι οι Kronos quartet και το «A Thousand Thoughts»; Δίνουν στην κλασική μουσική μια ελευθερία και ένα εύρος που σπάει κάθε σύμβαση.
#load_content_with_ajax