Μουσική | Live

Έλλα Φιτζέραλντ - Αφιέρωμα στην βασίλισσα της τζαζ 24 Οκτωβρίου 2017

Ιστορικά κομμάτια που καθιέρωσαν τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια από τη Βιρτζίνια.

Ένα αφιέρωμα στην «Πρώτη Κυρία του Τραγουδιού», την Έλλα Φιτζέραλντ θα απολαύσουμε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο café του Νομισματικού Μουσείου.

Ιστορικά κομμάτια που καθιέρωσαν την αμερικανίδα τραγουδίστρια ως «Βασίλισσα της Τζαζ» θα ερμηνευτούν μοναδικά από το jazz trio της Νάνα Τρέβορ στο τραγούδι, του Άγγελου Γαβριήλ στην κιθάρα και του Κώστα Κωνσταντίνου στο κόντρα μπάσο.

Το trio θα ερμηνεύσει κομμάτια των George Gershwin, Duke Ellington, Jerome Kern, Cole Porter, Arthur Schwartz, Victor Young και άλλων συνθετών του Great American Songbook, που η μεγάλη τραγουδίστρια της Jazz - με τα 14 Βραβεία Γκράμι, είχε αποδώσει με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Παίζουν:
Νανά Τρέβορ | τραγούδι
Άγγελος Γαβριήλ | κιθάρα
Κώστας Κωνσταντίνου | κόντρα μπάσο

Tospirto Team

Info

26 Οκτωβρίου 2017
Στις 9 μ.μ. Στο café του Νομισματικού Μουσείου, Ιλίου Μέλαθρον, Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 12, 10671 Αθήνα, Τηλέφωνα: 210-3632057, 210-3612834 και 210-3612872, www.enma.gr

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_001 Η Κρήτη του «Ψαρογιώργη» δεν είναι φολκλόρ Ο Γιώργος Ξυλούρης, ή «Ψαρογιώργης» όπως τον λένε στην Κρήτη για 2 μοναδικά live. Main_giannelou_03 Τα παιδιά εμπνέονται από το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» Το πρωί της Κυριακής 26ης Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_xatzidakis04 Πιανίστες της νέας γενιάς σε σπουδαία έργα του Μάνου Χατζιδάκι Για πρώτη φορά στο κοινό ανέκδοτα πιανιστικά έργα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Main_normal_%ce%a4%ce%a3%ce%91%ce%9a%ce%9d%ce%97%ce%a3 Ο Διονύσης Τσακνής επιστρέφει στη σκηνή Οι διαχρονικές επιτυχίες του μαζί με τραγούδια φίλων, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Main_1.photo_taken_by_niki_topouslidou Keep Shelly in Athens - Dreamy vocals «ντύνουν» τους ρυθμούς της πόλης Η μουσική ενότητα «Music Escapades» συνεχίζει ακάθεκτη στο ΚΠΙΣΝ. Main_slider Μία «Μποέμ» με φόντο το παγωμένο χριστουγεννιάτικο Παρίσι Δια χειρός του διάσημου Βρετανού σκηνοθέτη Γκρέιαμ Βικ.
#load_content_with_ajax