ΤΡΙΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Μουσική | Live

Η Τάνια Τσανακλίδου τραγουδά τις "προσωπικές μας μνήμες" 11 Ιανουαρίου 2018

από τις 29 Ιανουαρίου στον Σταυρό του Νότου Club.

Η δημιουργική και εκρηκτική Τάνια Τσανακλίδου παρουσιάζει από τις 29 Ιανουαρίου στον Σταυρό του Νότου, ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις "προσωπικές μας μνήμες", από εκείνες τις ιστορίες που "πορεύονται ανάμεσα στο νου και την καρδιά μας".

Με την απαραίτητη θεατρικότητα και το σκηνικό της πάθος η Τάνια θα μας δώσει, για άλλη μια φορά, τη θέση μας στον γαλαξία των αισθήσεων.

Μαζί της τέσσερις ξεχωριστοί μουσικοί με ιδιαίτερους ρόλους στη μουσική αυτή παράσταση:
Blaine L. Reininger - Βιολί
Βαγγέλης Κοντόπουλος - Μπάσο
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας - Κιθάρες
Αναστάσιος Μισυρλής - Τσέλο
 

Tospirto Team

Info

29 Ιανουαρίου 2018
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος , Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Σταυρός του Νότου Club. Ώρα Έναρξης: 21.30. Είσοδος: 15€ (με ποτό)

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider Ο κορυφαίος τζαζίστας Avishai Cohen στo Gazarte Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο Gazarte Main_slider Στέγη και Πάντειο στήνουν την τρίτη γέφυρα μουσικής στη Συγγρού Μοιράζονται πρωτοπόρες ιδέες και εμπειρίες. Main_unnamed_(57) Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό και παλιά αγαπημένα Ακυκλοφόρητα τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου και μουσική Μάριου Τόκα. Main_04_nosferatu_schiffa Nosferatu, μια συμφωνία τρόμου Στις 21 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_slider HER: Το χορευτικό - female project έρχεται στο STEAM Με Vonda7 - Ms Lefki - Dj Fo - Cleopatra Fyntanidou. Main_slider Η ριζοσπαστική «Ωραία Ελένη» επανέρχεται ανανεωμένη Από τις 25 Ιανουαρίου στο θέατρο του ΙΜΚ
#load_content_with_ajax