Μουσική | Live

Οι “Rooftop Stories” του Πέτρου Κλαμπάνη στον Αγιο Παύλο 16 Απριλίου 2018

Μουσικές αναμνήσεις από ταράτσες πόλεων που αφουγκράστηκε.

Αθήνα, Αβάνα, Λονδίνο, Τελ Αβίβ, Ναγκασάκι και Βαρκελόνη είναι οι πόλεις που ώθησαν τον Πέτρο Κλαμπάνη στη δημιουργία του νέου video project με τίτλο “Rooftop stories” που θα παρουσιάσει σε μια solo συναυλία το Σάββατο 28 Απριλίου στον Ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Τα σουβενίρ του από τις παραπάνω πόλεις ήταν να δημιουργήσει μουσικές αναμνήσεις ανάλογα με τη μελωδία που ψιθυρίζει κάθε πόλη, και που για να την αφουγκραστεί κανείς πρέπει να ανέβει κάπου ψηλά, εκεί όπου ο θόρυβος θυμίζει καμιά φορά τραγούδι. Και έτσι ανέβηκε στις ταράτσες των πόλεων που παρουσιάζουν για τον ίδιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τις κατέγραψε και προέκυψαν οι δικές του “Rooftop Stories”.

Κοντραμπάσο, λούπες, κρουστά και φωνή θα συνθέσουν ένα ηχητικό ταξίδι σε πόλεις και αγαπημένα τραγούδια που θα μας ξανασυστηθούν μέσα από τη ματιά του Πέτρου Κλαμπάνη.

Σχεδιασμος φωτισμού: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

 

Tospirto Team

Info

28 Απριλίου 2018
Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα (Μετρό Συντάγματος), Αθήνα
Ώρα: 20:30 Πληροφορίες - Κρατήσεις Ticket Services Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα Τηλ.: 210 7234567 ticketservices.gr

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider Τα Διάφανα Κρίνα στο Kremlino Tην Παρασκευή 25 Μαϊου για ένα μοναδικό live. Main_photo_1 Μια μουσική προσωπογραφία του Καβάφη από τον Νίκο Ξυδάκη Την Τετάρτη 02/05 και Πέμπτη 03/05, στις 20.30. Main_tigerlillies_4 Tiger Lillies: Τα “κακά” παιδιά επιστρέφουν! Το cult μουσικό trio από το Λονδίνο επιστρέφει τον Ιούνιο στην Ελλάδα. Main_slider Ο Δημήτρης Σαμόλης και «Ο κήπος με τα χρυσαλιφούρφουρα» Στις 28 Απριλίου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό. Main_slider Η σχέση μας με τη σιωπή σε μία... τριλογία Φεστιβάλ με αφορμή την «Τριλογία της Σιωπής» του Μπέργκμαν. Main_slider Η Ευανθία Ρεμπούτσικα από Ανατολή σε Δύση Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 5 Μαΐου.
#load_content_with_ajax