Μουσική | Live

ΛελέΚιος Φιέστα με Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα 02 Αυγούστου 2018

Στο εργοστάσιο «Πελαργός» στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Το μουσικό φεστιβάλ ΛελέΚιος που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στο εργοστάσιο «Πελαργός» στο 4ο χλμ. της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου θα ανοίξουν το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας. Λίγο νωρίτερα, οι SocialWaste (Official) θα φέρουν, το «hiphop της μεσογείου» σε μία πρωτότυπη μίξη με λύρες, ντραμς, λαούτα.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου στη σκηνή θα ανέβουν οι Planet of Zeus και οι Vodka Juniors με ορμητικούς Ska – punk - hardcore ρυθμούς. Το line up συμπληρώνουν μερικές από τις μπάντες της εγχώριας σκηνής Breath After Coma, The Mighty N και Big Nose Attack.

Το φεστιβάλ επίσης θα περιλαμβάνει και παράλληλη εικαστική έκθεση μιας ομάδας καλλιτεχνών και χειροτεχνών («Σύζευξης Δημιουργών») από την περιοχή της Αργολίδας.

Τιμές εισιτηρίων:
Σάββατο 4/08
Προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια): 13€ /ταμείο: 15€
Κυριακή 5/08
Προπώληση (τα πρώτα 750 εισιτήρια): 10€ /ταμείο: 12€
Περιορισμένα εισιτήρια διημέρου: 20€
 

Tospirto Team

Info

04 Αυγούστου 2018
Τιμές εισιτηρίων: Σάββατο 4/08 Προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια): 13€ /ταμείο: 15€ Κυριακή 5/08 Προπώληση (τα πρώτα 750 εισιτήρια): 10€ /ταμείο: 12€ Περιορισμένα εισιτήρια διημέρου: 20€

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider «Κάθε βράδυ με άλλη» ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης της ελληνοφρένειας Μια παράσταση λοξού πολιτικού λόγου. Main_ircam_thinking_things_photo_quentin_chevrier_avril_2018-2_p “Thinking Things” από τον Γιώργο Απέργη Ένας από τους κορυφαίους συνθέτες του Σύγχρονου Μουσικού Θεάτρου. Main_slider «Από την Πόλη έρχομαι» στο... Μέγαρο Μουσική κατάθεση ψυχής, που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα. Main_slider H Sharon Kovacs επιστρέφει στην Αθήνα Η γλυκιά σκοτεινή φωνή του ''My Love''. Main_slider Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας και «Δυνατά κάθε φορά» Στην Ακτή Πειραιώς από τις 3 Νοεμβρίου. Main_slider Η «Όπερα του ζητιάνου» δια χειρός Robert Carsen στο Μέγαρο Στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.
#load_content_with_ajax