ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
Μουσική | Live

ΛελέΚιος Φιέστα με Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα 02 Αυγούστου 2018

Στο εργοστάσιο «Πελαργός» στη Νέα Κίο Αργολίδας.

Το μουσικό φεστιβάλ ΛελέΚιος που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά στο εργοστάσιο «Πελαργός» στο 4ο χλμ. της παραλιακής οδού Ναυπλίου – Νέας Κίου θα ανοίξουν το Σάββατο 4 Αυγούστου ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας. Λίγο νωρίτερα, οι SocialWaste (Official) θα φέρουν, το «hiphop της μεσογείου» σε μία πρωτότυπη μίξη με λύρες, ντραμς, λαούτα.

Την Κυριακή 5 Αυγούστου στη σκηνή θα ανέβουν οι Planet of Zeus και οι Vodka Juniors με ορμητικούς Ska – punk - hardcore ρυθμούς. Το line up συμπληρώνουν μερικές από τις μπάντες της εγχώριας σκηνής Breath After Coma, The Mighty N και Big Nose Attack.

Το φεστιβάλ επίσης θα περιλαμβάνει και παράλληλη εικαστική έκθεση μιας ομάδας καλλιτεχνών και χειροτεχνών («Σύζευξης Δημιουργών») από την περιοχή της Αργολίδας.

Τιμές εισιτηρίων:
Σάββατο 4/08
Προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια): 13€ /ταμείο: 15€
Κυριακή 5/08
Προπώληση (τα πρώτα 750 εισιτήρια): 10€ /ταμείο: 12€
Περιορισμένα εισιτήρια διημέρου: 20€
 

Tospirto Team

Info

04 Αυγούστου 2018
Τιμές εισιτηρίων: Σάββατο 4/08 Προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια): 13€ /ταμείο: 15€ Κυριακή 5/08 Προπώληση (τα πρώτα 750 εισιτήρια): 10€ /ταμείο: 12€ Περιορισμένα εισιτήρια διημέρου: 20€

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_slider Ο Rous με τη «Σεληνάκατο του Τσάρλι» στο Κηποθέατρο Παπάγου Για μια συναυλία εφ' όλης της ύλης. Main_original_slider_(1) Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου- Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους Την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Ηρώδειο. Main_slider Οι The Great Malarkey συναντούν τους Θεσσαλονικιούς The Speakeasies Την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο roof stage του Gazarte. Main_slider Το έργο της Λένας Πλάτωνος που δεν παρουσιάστηκε... ποτέ Το μουσικό παραμύθι «Το αηδόνι του αυτοκράτορα» στην Εναλλακτική της Λυρικής. Main_slider Ο κινηματογραφικός Michel Legrand στο Ηρώδειο Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Γιώργο Περρή. Main_savina_yannatou_c Μουσική δωματίου, τζαζ και έντεχνα στο 13ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας Από τις 8 έως τις 25 Αυγούστου.
#load_content_with_ajax