Μουσική | Live

«That’s Life» λέει ο Πάνος Μουζουράκης 11 Οκτωβρίου 2018

Για όσα από την ζωή του και την ζωή μας τραγουδιούνται.

O Πάνος Μουζουράκης επιλέγει να ξεκινήσει τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις του από το Ανοδος Live Stage και στήνει ένα πρόγραμμα για όσα από τη ζωή του και τη ζωή μας τραγουδιούνται. Δηλαδή για όλα. Όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει αυτό το «όλα».

Ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο χιούμορ σημειώνει μεταξύ άλλων για το πρόγραμμα που «μαγειρεύει»: «Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά That’s Life. Μια παράσταση για το έτσι που είναι η ζωή. Δηλαδή πώς έτσι; Η ζωή είναι έτσι πάει να πει, χαρές, γέλια, δάκρυα, πόνος, επιτυχίες, έρωτες, σεξ, χωρισμοί, μοναξιές, παρέες, πάρτυ, απογοητεύσεις, ποτά, ξενύχτια, εκδρομές, γιορτές, απώλειες, λεφτά, αφραγκιές, ταξίδια, ό,τι δηλαδή γίνεται τραγούδι. Η ζωή είναι έτσι σημαίνει ένα ατελείωτο πήγαινε έλα».

Όλα τα παραπάνω περικλύονται στα τραγούδια που θα ερμηνεύσει, ελληνικά και ξένα, απογειώνοντας αισθήματα από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου -και κάθε Παρασκευή για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων- στη σκηνή του Ανοδος Live Stage.

Μαζί του και πάλι φέτος ο Ζήσης Ρούμπος -γιατί κόλλησαν πέρσι και έχουν πολλά να πουν, και επειδή δεν έχουν ελεύθερο χρόνο σε συναντήσεις εκτός σκηνής θα τα λένε επί σκηνής- καθώς επίσης και ο The Voice, Άγγελος Τσιμιδάκης, γιατί ένας Άγγελος πάντα χρειάζεται στην ζωή. Δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς.

Θα τον συνοδεύουν οι μουσικοί: Ορέστης Πλακίδης (πλήκτρα, ενορχήστρωση), Αναστάσιος Βούκης (τύμπανα), Δημήτρης Φροσίνης (μπάσο), Άγγελος Τσιμιδάκης (κιθάρα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα).

Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.
Όλα λοιπόν που είναι ζωή που έγινε τραγούδι χωράνε σε ένα πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται ο Χρήστος Παπαμιχάλης.

 

Tospirto Team

Info

26 Οκτωβρίου 2018
ΑΝΟΔΟΣ Live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 15€ με ποτό Φιάλη ποτού: από 130 € για 4 άτομα Φιάλη κρασί: από 65€ Τηλ. επικοινωνίας - κρατήσεις: 210-3468100

Περισσότερα "Live"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "LIVE" Main_ircam_thinking_things_photo_quentin_chevrier_avril_2018-2_p “Thinking Things” από τον Γιώργο Απέργη Ένας από τους κορυφαίους συνθέτες του Σύγχρονου Μουσικού Θεάτρου. Main_slider «Από την Πόλη έρχομαι» στο... Μέγαρο Μουσική κατάθεση ψυχής, που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα. Main_slider H Sharon Kovacs επιστρέφει στην Αθήνα Η γλυκιά σκοτεινή φωνή του ''My Love''. Main_slider Ελευθερία Αρβανιτάκη - Γιάννης Κότσιρας και «Δυνατά κάθε φορά» Στην Ακτή Πειραιώς από τις 3 Νοεμβρίου. Main_slider Η «Όπερα του ζητιάνου» δια χειρός Robert Carsen στο Μέγαρο Στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Main_unnamed «Συναπάντημα Καρδιάς» με Βελεσιώτου και Γιαζιτζιάν Ένα οδοιπορικό χωρίς σύνορα τα Σάββατα του Νοεμβρίου στο Γυάλινο.
#load_content_with_ajax