ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017
Μουσική | Νέα

Οι U2 τραγουδάνε ακόμα! 11 Ιανουαρίου 2017

Νέος δίσκος και (πιθανώς) νέα περιοδεία για το δημοφιλές συγκρότημα.

Είναι της μόδας, είναι προσοδοφόρο και επανασυνδέει τα γκρουπ με το παλιότερο ακροατήριο τους... Ο λόγος για τις περιοδείες που βασίζονται σε ένα ένδοξο άλμπουμ του παρελθόντος με αφορμή κάποια επέτειο. Στην τάση αυτή φαίνεται να υποκύπτουν και οι U2 που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μία παγκόσμια περιοδεία με αφορμή τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του «The Joshua Tree» (1987) κι έτσι να ξαναβρούν το παλιό και ενθουσιώδες ακροατήριο τους που φάνηκε να γυρνάει την πλάτη στο πιο πρόσφατο άλμπουμ «Songs of Innocence» (2014) αλλά και γενικότερα στη μουσική δράση του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.
Την «αναθέρμανση» αυτού του ακροατηρίου την χρειάζονται απαραιτήτως καθώς είναι στα σκαριά και η «λογική συνέχεια» του τελευταίου τους δίσκου- που πιθανώς να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά με τίτλο «Songs of Experience»- και ο εγωισμός του Bono δεν είναι έτοιμος να αντέξει δύο απανωτές αποτυχίες.

Μάκης Μηλάτος

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_backstage_de_mou_ftaei_(1) 880 φωτογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι για το videoclip των Imam Βaildi To video του «Δε μου φταίει κανείς» με animation. Main_unnamed_(3) Με σκοπό τη δημιουργία σκοτεινής μουσικής αντιύλης Οι Ex Eye έρχονται στις 3 Νοεμβρίου στο Gagarin. Main_chester Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Linkin Park Ο τραγουδιστής ήταν 41 ετών και αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω ναρκωτικών και αλκοόλ. Main_00 4,6 δις views για τον λάτιν ύμνο «Despacito» Το τραγούδι και οι δημιουργοί του έχoυν κατακτήσει τον κόσμο. Main_01 Στην εντατική ο frontman των Nightstalker Το συγκρότημα ακυρώνει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις λόγω προβλήματος υγείας του Argy. Main_2560 Τα ανέκδοτα ντουέτα του Μπάουι και του Μέρκιουρι Ο κιθαρίστας των Queen, είχε αφήσει υπόνοιες για την ύπαρξη τέτοιων ηχογραφήσεων.
#load_content_with_ajax