ΤΡΙΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Μουσική | Νέα

Οι U2 τραγουδάνε ακόμα! 11 Ιανουαρίου 2017

Νέος δίσκος και (πιθανώς) νέα περιοδεία για το δημοφιλές συγκρότημα.

Είναι της μόδας, είναι προσοδοφόρο και επανασυνδέει τα γκρουπ με το παλιότερο ακροατήριο τους... Ο λόγος για τις περιοδείες που βασίζονται σε ένα ένδοξο άλμπουμ του παρελθόντος με αφορμή κάποια επέτειο. Στην τάση αυτή φαίνεται να υποκύπτουν και οι U2 που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μία παγκόσμια περιοδεία με αφορμή τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του «The Joshua Tree» (1987) κι έτσι να ξαναβρούν το παλιό και ενθουσιώδες ακροατήριο τους που φάνηκε να γυρνάει την πλάτη στο πιο πρόσφατο άλμπουμ «Songs of Innocence» (2014) αλλά και γενικότερα στη μουσική δράση του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.
Την «αναθέρμανση» αυτού του ακροατηρίου την χρειάζονται απαραιτήτως καθώς είναι στα σκαριά και η «λογική συνέχεια» του τελευταίου τους δίσκου- που πιθανώς να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά με τίτλο «Songs of Experience»- και ο εγωισμός του Bono δεν είναι έτοιμος να αντέξει δύο απανωτές αποτυχίες.

Μάκης Μηλάτος

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_1203784 Ένας δίχρωμος κεραυνός για τον Μπάουι Οραματίζονται να χτίσουν έναν πελώριο μνημείο στο Λονδίνο ως φόρο τιμής προς τον Βρετανό σταρ. Main_slider ΑΕΠΙ: Τουλάχιστον οι δημιουργοί αντιδρούν Η πρόταση που επικράτησε ήταν εκείνη που προτείνει το διορισμό επιτρόπου από το υπουργείο. Main_slider Το ελληνικό ροκ παρελθόν σε βινύλιο Τέσσερις σημαντικοί ροκ δίσκοι επανακυκλοφορούν σε βινύλιο. Main_slider Tο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Νιάρχος είναι πλέον δικό μας- Εικόνες από την τελετή Γιορτή μ΄ ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα γεμάτο διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες. Main_pussy-riot Pussy Riot: Ελεύθερες πια, έρχονται στη Στέγη Οι Pussy Riot πρόσφατα επιτέθηκαν και κατά των σεξιστικών δηλώσεων του Τραμπ μ' ένα νέο τραγούδι και βιντεοκλίπ. Main_brit-awards-2017-adele-katy-perry-ed-sheeran BRIT Awards: Δείτε τους μεγάλους νικητές Bowie και Adele κυριάρχησαν και στα βρετανικά βραβεία.
#load_content_with_ajax