ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Μουσική | Νέα

Οι U2 τραγουδάνε ακόμα! 11 Ιανουαρίου 2017

Νέος δίσκος και (πιθανώς) νέα περιοδεία για το δημοφιλές συγκρότημα.

Είναι της μόδας, είναι προσοδοφόρο και επανασυνδέει τα γκρουπ με το παλιότερο ακροατήριο τους... Ο λόγος για τις περιοδείες που βασίζονται σε ένα ένδοξο άλμπουμ του παρελθόντος με αφορμή κάποια επέτειο. Στην τάση αυτή φαίνεται να υποκύπτουν και οι U2 που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μία παγκόσμια περιοδεία με αφορμή τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του «The Joshua Tree» (1987) κι έτσι να ξαναβρούν το παλιό και ενθουσιώδες ακροατήριο τους που φάνηκε να γυρνάει την πλάτη στο πιο πρόσφατο άλμπουμ «Songs of Innocence» (2014) αλλά και γενικότερα στη μουσική δράση του συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.
Την «αναθέρμανση» αυτού του ακροατηρίου την χρειάζονται απαραιτήτως καθώς είναι στα σκαριά και η «λογική συνέχεια» του τελευταίου τους δίσκου- που πιθανώς να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά με τίτλο «Songs of Experience»- και ο εγωισμός του Bono δεν είναι έτοιμος να αντέξει δύο απανωτές αποτυχίες.

Μάκης Μηλάτος

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Ο Θάνος Μικρούτσικος επιστρέφει με την «Ομίχλη των Καιρών» Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του συνθέτη. Main_slider Γυναίκες… δηλητήριο για τον Τραμπ Οι Beyoncé, Katy Perry, Cher, Zendaya, Madonna και πολλές ακόμη καλλιτέχνιδες υποστηρίζουν την πορεία διαμαρτυρίας «Woman's March». Main_synentefksi_typou_gefyres_2017_giorgos_psychogios_16002_154p Γέφυρες χωρίς φράγματα στο Μέγαρο Το Μέγαρο φιλοδοξεί να συνεχίσει να καλλιεργεί ένα πολιτιστικό πεδίο γόνιμο, ανοιχτό, φιλόξενο και δημιουργικό. Main_6e233589291abf8c84f60dda7b891022 Όλος ο Harrison σε βινύλιο Το σύνολο της δισκογραφίας του «Σκαθαριού» θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου. Main_noise_figures_%c2%a9%ce%a6%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82_%ce%9c%ce%b7%ce%bb%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82 Προτάσεις για μία δημιουργική εβδομάδα Οι ανοιχτές εκδηλώσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο κοινό μέχρι την Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Main_slider_2 Ο Κορκολής μάς γνωρίζει τον «άγνωστο» Θεοδωράκη Η δημιουργική «συνάντηση» των δύο καλλιτεχνών μέσα από ένα απολαυστικό διπλό CD.
#load_content_with_ajax