Μουσική | Νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θανάσης Αλευράς στο Φως 13 Νοεμβρίου 2017

Για μετρημένα Παρασκευο/Σάββατα σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα

New start για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που κατεβαίνει εκ νέου στο κέντρο της πόλης μαζί με τον πολυτάλαντο Θανάση Αλευρά. Στα μέρη τα δικά του. Από την 1η Δεκεμβρίου (Παρασκευή ) και για μετρημένα Παρασκευο/Σάββατα θα είναι στο «Φως» σε μια παράσταση που επιμελείται σκηνοθετικά η Ελένη Γκασούκα.
Όλος ο παλιός Χατζηγιάννης (που πλέον έχει και λιγο γκρί στο μαλλί του, ως ένδειξη ωριμότητας και γοητείας) θα είναι εκεί, φροντισμένος και ραμμένος στο ύφος του νέου του ξεκινήματος, πιο έμπειρος, πιο σύνθετος (μουσικά) και με κάτι τις από ύφος Λίνας Νικολακοπούλου (με την οποία έγραψε τα νέα του τραγούδια).
«H δική μας η δουλειά έχει πάντα το ρίσκο της επόμενης αποτυχίας», μας είχε πει το καλοκαίρι πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. «Όμως αυτή η ανασφάλεια μπορεί να είναι και η κινητήρια δύναμη μας». Υπάρχει άραγε καλλιτέχνης που να νιώθει ασφαλής; (αναρωτιόμαστε αν και η απάντηση είναι δεδομένη). Τέλος πάντων, ο Χατζηγιάννης κάνει το comeback του και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται το νέο του ξεκίνημα…
Μαζί και η νεαρή τραγουδίστρια Νεκταρήλια ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει κάνει ο Κώστας Νικολόπουλος. Να είστε εκεί στις 11 μμ ( η διάρκεια είναι 2 ώρες και 30 λεπτά).

 

Χάρη Ποντίδα

Info

01 Δεκεμβρίου 2017
ΦΩΣ: Βουτάδων 6, Γκάζι από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις.

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider «Ουγενότοι» με απώλειες Λίγο πριν την πολυδιαφημισμένη πρεμιέρα της όπερας του Μέγιερμπερ στο Παρίσι, ο κεντρικός πρωταγωνιστής αποχώρησε, δίνοντας αφορμή για διάφορα σχόλια. Και δεν ήταν ο μόνος… Main_gettyimages-627019166_the_cure_1000-920x584 Οι Cure στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019 Στο πλαίσιο του Eject Festival. Main_vinyl_market_4 Η Vinylmania του Φθινοπώρου Vinyl Market στις 5,6 και 7 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη. Main_slider Δείτε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ΚΟΑ για το 2018-2019 Συναυλίες, αφιερώματα, εκπαιδευτικές και κοινωνικές δράσεις. Main_mediadefaultimagesmegaro-2 Μουσική- θέατρο- μπαλέτο- χορός- κινηματογράφος: Όλο το πρόγραμμα του Μεγάρου με μια ματιά Το Μέγαρο παραμένει ένας ισχυρός μαγνήτης της πολιτιστικής ζωής με πολλαπλούς πόλους. Main_gospetatcolonus_1%c2%a9joan_marcus_p Ένας «διαφορετικός» Οιδίποδας επί Κολωνώ με γκόσπελ Η τραγωδία του Σοφοκλή στο πιο πολυσύχναστο πάρκο της Νέας Υόρκης.
#load_content_with_ajax