Μουσική | Νέα

Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα της Αθήνας αλλιώς! 18 Μαΐου 2018

Μουσική, θέατρο, ξεναγήσεις, yoga, pilates, γυμναστική.

Για έναν ολόκληρο μήνα και συγκεκριμένα όλον τον Ιούνιο ο Εθνικός Κήπος και τα Πάρκα της Αθήνας θα γεμίσουν με μουσική, θέατρο, ξεναγήσεις, yoga, pilates, γυμναστική για μητέρες με παιδιά, αλλά και μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς» που για δεύτερη συνεχή χρονιά οργανώνουν ο δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ μεταμορφώνουν τους πνεύμονες δροσιάς της πόλης σε σημεία συνάντησης πολιτισμού, άθλησης και δημιουργικής μάθησης για όλους.

Από την 1η έως τις 30 Ιουνίου στον Εθνικό Κήπο, το Άλσος Παγκρατίου, το Άλσος Προμπονά και το Πάρκο Ελευθερίας θα φιλοξενηθούν 145 δωρεάν εκδηλώσεις. Παιχνίδι και γνώση, μάθηση και ψυχαγωγία είναι ο πετυχημένος συνδυασμός στις δράσεις για όλη την οικογένεια, ενώ άθληση και ευεξία στα πιο εναλλακτικά «γυμναστήρια» της πόλης είναι η απόλυτη πρόταση για τους λάτρεις του αθλητισμού και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα γίνεται πραγματικότητα χάρη στη συλλογικότητα και τη συμμετοχή όλου του δυναμικού του ΟΠΑΝΔΑ, ενώ εμπλουτίζεται με συνεργασίες με τον Σύλλογο Φίλοι της Μουσικής, τη WWF Hellas,  τη  Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας και το τμήμα του Δημοτικού και  Ιστορικού Αρχείου του δήμου Αθηναίων, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο,  διακεκριμένους καλλιτεχνικούς  φορείς και σχήματα, καθώς και καταξιωμένους  ερμηνευτές. Ο ΟΠΑΝΔΑ με συναυλίες των Μουσικών του Συνόλων, συμμετέχει στη διοργάνωση «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα  Βιβλίου».

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210 52 84 854 
www.opanda.gr & www.zisetonkipo.gr
Ακολουθήστε:
@opanathens                   
#ΖiseΤonΚipo #ΖiseTaParka

Τospirto team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_4images_colour «Ολοκαίνουργιοι» BEATLES σε μία ειδική έκδοση Είναι η πρώτη φορά που το άλμπουμ ξαναμιξαρίστηκε και παρουσιάζεται με επιπλέον ντέμο και ηχογραφήσεις. Main_slider_1 Η ιστορία της "μαύρης πάπιας" της Αθήνας που έγινε 10 ετών Black Duck του θεάτρου, των μουσικών και των εδεσμάτων. Main_unnamed O Γιώργος Πέτρου καλλιτεχνικός διευθυντής στο ιστορικό Händel Festival του Göttingen Παίρνει τη σκυτάλη του Φεστιβάλ και της Ορχήστρας από τον Laurence Cummings. Main_1 Ενας (Αγγλος) Οιδίποδας στη Νέα Υόρκη Στις 5 Δεκεμβρίου θα γίνει η αμερικανική πρεμιέρα της όπερας «Greek», το λιμπρέτο της οποίας αντλεί στοιχεία από τους αρχαίους ελληνικούς μύθους Main_1440220323_3_nomismatiko-moyseio Φθινοπωρινές μουσικές Πέμπτες στο Νομισματικό Μουσείο Με οικογενειακές μουσικές συρράξεις... Main_unnamed Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Μάρκος Βαμβακάρης Ερμηνεύουν η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη.
#load_content_with_ajax