ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Φωτογραφία | Εκθέσεις

Φωτογραφίζοντας την ιρακινή εμπόλεμη ζώνη 19 Απριλίου 2017

Στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γεώργιος Καρύδης» από 21 έως 24 Απριλίου.

Σπάνια στιγμιότυπα της ζωής των Ιρακινών στρατιωτικών δυνάμεων στο πεδίο της μάχης, για την αποκατάσταση της ειρήνης και την προάσπιση της ανθρωπότητας, καθώς και της αλληλεπίδρασής τους με Ιρακινούς πολίτες που έχουν πληγεί από την τρομοκρατία παρουσιάζονται συγκεντρωμένα στην έκθεση φωτογραφίας «Η Μάχη του Ιράκ για την Ανθρωπότητα και την Ειρήνη» στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γεώργιος Καρύδης».

Όλες οι εθνοτικές και θρησκευτικές ομάδες του Ιράκ βρίσκονται ενωμένες σ' ένα κοινό μέτωπο με στόχο την τελική νίκη κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh και της απειλής που θέτει σε παγκόσμια κλίμακα. 
Οι φωτογραφίες της έκθεσης αποτυπώνουν τον αγώνα των Ιρακινών δυνάμεων ενάντια στη βαρβαρότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης Daesh που ευθύνεται για το καταστροφικό πλήγμα που έχει υποστεί το Ιράκ τόσο στον τομέα του πολιτισμού όσο και των υποδομών, καθώς και για την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που μεταφράζεται σε χιλιάδες πρόσφυγες και εκτοπισμένους ανθρώπους. Η μάχη του φωτός ενάντια στο σκοτάδι, του πολιτισμού ενάντια στην καταστροφή, της ανθρωπότητας ενάντια στη βαρβαρότητα, της ειρήνης ενάντια στη βία παρακινεί τις Ιρακινές στρατιωτικές δυνάμεις να συνεχίσουν στον αγώνα για την ολοκληρωτική εξάλειψη της τρομοκρατίας.

 

Tospirto Team

Info

21 Απριλίου 2017
Έως και 24 Απριλίου 2017. Κέντρο Εικαστικών Τεχνών «Γεώργιος Καρύδης» (Αριάδνης 13 & Νιόβης, Φιλοθέη). Ώρες λειτουργίας 10.00- 13.00, 16.00 -19.00. Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερα "Εκθέσεις"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΕΚΘΕΣΕΙΣ" Main_achilleas_aggelopoulos_alazoneia Η αλαζονεία είναι το τελευταίο αμάρτημα Ολοκληρώνεται το φωτογραφικό πρότζεκτ με τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα στο Vault. Main_ekthesi-foto3 Η ζωή στον μεγεθυντικό φακό 11 μαθητές σεμιναρίων φωτογραφίζουν το καρμικό ζήτημα της «μεγέθυνσης της ζωής». Main_evgenia_pappa2_(6) «Οργή»: Πηγή έμπνευσης το 6ο θανάσιμο αμάρτημα Στο πλαίσιο του Φωτογραφικού Project «Seven» στο Vault. Main_363232 Ένας αντιρρησίας του Brexit στην Tate Το γνωστό βρετανικό μουσείο Tate Modern φιλοξενεί το έργο του πρωτοπόρου Γερμανού καλλιτέχνη Wolfgang Tillmans. Main_papazapraidis_stefanos_aplistia Το αμάρτημα της απληστίας εμπνέει το φακό Με ακόμη ένα θανάσιμο αμάρτημα συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project Seven που διοργανώνει ο Πολυχώρος VAULT.
#load_content_with_ajax