Θέατρο | Νέα

Bob Theatre ημέρα τέταρτη: Καλό νεανικό θέατρο με συγκινήσεις - Αποκλειστικό Βίντεο 26 Μαΐου 2017

Το (καλό) νεανικό θέατρο είναι τελικά κοινό σημείο αναφοράς.

Τo προαύλιο της Πειραιώς 260 γέμισε το βράδυ της Πέμπτης με θεατές, διάσημους και μη, νέους και νέες, μεγαλύτερους και μεγαλύτερες οι οποίοι απέδειξαν ότι το (καλό) νεανικό θέατρο είναι κοινό σημείο αναφοράς. Ο συγκινητικός «Μπιλ και Λου» αναβίωσε για μία και μόνο παράσταση ειδικά για τους θεατές του ΒΟΒ, χαρίζοντας ένα sold-out στην Αίθουσα Η’ και ένα παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα στους συντελεστές.

Η Αίθουσα Ε’, από την άλλη, αγκάλιασε ζεστά και γλυκά δύο παραστάσεις που πέρυσι διακρίθηκαν στο Scratch Night: «Το Πεπρωμένο ονομάζεται Κλοτίλδη» και το «Γιοσίρου Γιαμαγκούσι» κέρδισαν τους θεατές οι οποίοι έφυγαν με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και με μία αισιοδοξία και εμπιστοσύνη για το ‘φρέσκο αίμα’ που ρέει –τουλάχιστον στο Bob- άφθονο!

Και μέσα σε όλο αυτό το όμορφο θετικό κλίμα χαλάρωσης, οι θεατές συνομιλούσαν με τα Bobακια μαθαίνοντας πληροφορίες για την Αιμοληψία που διοργανώνει το Bob Theatre Festival σε συνεργασία με τη Γραμμή Ζωής Silver Alert, δηλώνανε συμμετοχή για το Lip Sync Battle της παρασκευής και συμπλήρωνε το ερωτηματολόγιο που θα βελτιώσει το Φεστιβάλ.

Το πωλητήριο/πάγκος χασάπη με τους πωλητές με τις αιματοβαμμένες ποδιές γεμάτο θεατές που αγοράζουν βιβλία της Κάπα Εκδοτική σε τιμή προνομιακή, Μπλουζάκια με τον αιμοσταγή Σαίξπηρ, μαγνητάκια, σελιδοδείκτες, τσάντες και τα μοναδικά φλασκιά Bob Theatre 2017. Σταθερά γεμτάτα τα stages που ενέπνευσαν πολλούς, μικρούς και μεγάλους, να παίξουν, να φωτογραφηθούν και να γελάσουν! Κάτι μαγικό και φρέσκο γίνεται στην Πειραιώς 260 και αυτό είναι το 10ο Bob Theatre Festival!

Tospirto Team

Φωτογραφίες

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Το δυνατό καστ του Πέτρου Φιλιππίδη στον «Ηλίθιο» Κίτσου, Παπαληγούρα, Στάνκογλου, Τζωρτζάκης, Παπαζήσης στο πλευρό του. Main_odeio_irodou_attikou2_charis_bilios 9+1 διεθνή φεστιβάλ για φέτος το καλοκαίρι Το θέμα με τα μεγάλα φεστιβάλ δεν είναι - μόνο - οι παραστάσεις και οι καλλιτέχνες, αλλά ο κόσμος που δημιουργούν, η ατμόσφαιρα της πόλης που λίγο αλλάζει. Main_fenia703 Πώς μπορούμε να είμαστε ευτυχείς χωρίς τους άλλους; Όταν σε λίγο κατεβήκαμε στη θάλασσα. Μια μουσική παράσταση με αφετηρία την Οδύσσεια Main_img_7629_copy Bob Theatre Festival: Τρίτη ημέρα με ρεκόρ θεατών- Αποκλειστικό βίντεο Tο Scratch Night παρουσίασε τα 9 δεκαπεντάλεπτα των νέων ομάδων. Main_normal_img_5991s Ακυρώνονται παραστάσεις των «Τρειςευτυχισμένων» λόγω... υγείας Ο εν λόγω ηθοποιός παίζει και σε δεύτερη παραγωγή του θεάτρου.
#load_content_with_ajax