ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Θέατρο | Νέα

Η Ειρήνη Φαναριώτη ταξιδεύει στην αγκαλιά ενός... λύκου 22 Φεβρουαρίου 2017

Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε Πάτρα, Ηράκλειο και Χανιά την άνοιξη.

Η παράσταση "Το κορίτσι του Λύκου" της Ειρήνης Φαναριώτη ετοιμάζεται για… ταξίδι! Ετσι, θα παρουσιαστεί στις 4 & 5 Μαρτίου στο Λιθογραφείο της Πάτρας, στις 1 & 2 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και στις 29 & 30 Απριλίου στα Χανιά.

Πρόκειται για μία παράσταση βασισμένη στο μυθιστόρημα του Κριστιάν Μπομπέν «La folle allure» που αυτήν την περίοδο παρουσιάζεται στο Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου από την Ομάδα Terre de Semis και την Ειρήνη Φαναριώτη, με την τελευταία στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ένα μικρό κορίτσι στην αγκαλιά ενός λύκου... Έτσι ξεκινά η ιστορία της Λουσί που μεγαλώνει στο τσίρκο. Με τη νεανική της ελαφρότητα, που θα διατηρήσει για πάντα, και τις αλλεπάλληλες αποδράσεις της, αφήνεται να παρασυρθεί σε μια τρελή πορεία προς τον έρωτα, τα όνειρα και την ίδια τη ζωή. Μια ωδή στην ελευθερία που η ίδια η ηρωίδα κυνηγά αδιάκοπα σ’ όλη της τη ζωή, προσπαθώντας να εφαρμόσει το αδιαμφισβήτητο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου: να εξαφανίζεται, χωρίς να δίνει λογαριασμό για την εξαφάνισή του.

Συντελεστές: Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Ειρήνη Φαναριώτη, Ομάδα Terre de Semis. Διασκευή κειμένου: Δήμητρα Μητροπούλου, Παρασκευή Λυπημένου, Ειρήνη Φαναριώτη. Μουσική σύνθεση: Κωστής Μαραβέγιας. Επιμέλεια κίνησης: Χαρά Κότσαλη. Σκηνικά - Κοστούμια: Τίνα Τζόκα. Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέκος Αναστασίου. Βοηθός σκηνοθέτη: Παρασκευή Λυπημένου. Παίζει η ηθοποιός: Ειρήνη Φαναριώτη.
Ι

Γεωργία Οικονόμου

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Ο Γιώργος Γάλλος είναι η «Μήδεια» του Δημήτρη Καραντζά Η ανατρεπτική παράσταση θα ανέβει στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου. Main_thomas-t Ενας πιανίστας σκέτη καταστροφή! Ο Τόμας Μόνκτον αποδομεί με απολαυστικό τρόπο την ιδιότητα του σολίστα στις δύο εμφανίσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Main_2014-10-06-electra1 Έξω παίζεται το αρχαίο μας... δράμα Οι ξένοι συγγραφείς και σκηνοθέτες ανακαλύπτουν εκ νέου τις αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και εμπνέονται από αυτές. Main__elg7219_a Τρεις Ψηλές Γυναίκες στην οδό Κεφαλληνίας Ένα έργο με πολύ χιούμορ, γεμάτο αλήθειες που περνάει από το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων στην... αυτογνωσία. Main_ioylieta_708_0 Πέμη Ζούνη - Ανγκ Λι: Προϊόν μοντάζ οι κοινές τους φωτογραφίες; Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση.
#load_content_with_ajax