Θέατρο | Νέα

Η Ούμα Θέρμαν κάνει ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ 14 Νοεμβρίου 2017

Στο σκηνοθετικό τιμόνι ο Beau Willimon δημιουργός του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού σήριαλ “House of Cards”.

Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια απουσίας από το θέατρο, η Ούμα Θέρμαν ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στην θεατρική σκηνή, πρωταγωνιστώντας στο πολιτικό δράμα “The Parisian Woman” του Beau Willimon. Έχοντας παίξει μόνο μία φορά στη ζωή της στο θέατρο, γνωρίζει και η ίδια ότι η εμφάνιση της στο Μπρόντγουεϊ δεν πρόκειται να είναι μία εύκολη υπόθεση.

Όπως κάθε έμπειρος ηθοποιός που γνωρίζει τη δύναμή του αλλά και τις αδυναμίες του, η Ούμα Θέρμαν αναγνωρίζει ότι στη θεατρική σκηνή δεν έχει γράψει τις ίδιες ώρες πτήσεις που έχει αποκτήσει στα κινηματογραφικά σετ. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη» δηλώνει για τη νέα της επαγγελματική πρόκληση. «Θα χρειαστεί πολύ θάρρος και πολλή, πολλή σκληρή δουλειά για να το καταφέρω. Αλλά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου έχω μεγάλη όρεξη να δουλέψω σκληρά».

Στο σκηνοθετικό τιμόνι άλλωστε θα είναι ένας πολύ έμπειρος σκηνοθέτης, ο Beau Willimon δημιουργός του πολύ επιτυχημένου τηλεοπτικού σήριαλ “House of Cards”, ο οποίος ταιριάζει ιδανικά ως επιλογή και στην υπόθεση του έργου.

Το έργο “The Parisian Woman”, παρά τον τίτλο του, καταπιάνεται με μία γυναίκα στην Ουάσιγκτον, η οποία ζητάει από τον εραστή της να βοηθήσει τον σύζυγό της ώστε να κατακτήσει μία υψηλή πολιτική θέση στην κυβέρνηση. Το έργο είναι εμπνευσμένο από ένα μπουλβάρ του 19ου αιώνα, την «Παριζιάνα» του Henry François Becque και θα αποδοθεί σε μία σύγχρονη εκδοχή του αυτό το φθινόπωρο στο Μπρόντγουεϊ. 

 

Λενιώ Αλεξίου

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_37473344184_1e5d083c30_k Παράταση και νέες φωτογραφίες για τον «Ζητιάνο» του Καρκαβίτσα Μια παράσταση για τους ενήλικες, τους εφήβους και για όλη την οικογένεια. Main_photo_5 Η «Κυρά της Ρω» επιστρέφει στις Ροές Από 1η Δεκεμβρίου και για 15 παραστάσεις. Main_xelidoni_1_marilenastafilidou H Σοφία Σεϊρλή, o Βασίλης Μαυρογεωργίου κι ένα... Χελιδόνι Το έργο του Γκιλιέμ Κλούα σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα. Main_slider Οι έφηβοι «επαναστατούν» στο σανίδι Ξεχωρίσαμε τις παραστάσεις που φέρουν τον διακριτικό χαρακτηρισμό... «εφηβικό». Main_original_slider_(1) Αυτοί οι Δαιμονισμένοι δεν... υποκλίνονται ούτε σε Θεό ούτε σε κοινό! Τα φώτα ανάβουν και το κοινό σαστισμένο αποχωρεί. Οι ηθοποιοί δεν βγαίνουν ποτέ για υπόκλιση. Main_karfitsa2 Ζιώγα- Μαλτέζου- Πιστιόλα σε «Απλά μαθήματα Επιβίωσης» Από 21/12 στην κεντρική σκηνή του BIOS.
#load_content_with_ajax