ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Last call για το διεθνές εργαστήριο αρχαίου δράματος στο Φεστιβάλ Φιλίππων 17 Ιουλίου 2017

Μπορείτει να δηλώνετε συμμετοχή έως και αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2107.

Το Φεστιβάλ Φιλίππων γιορτάζοντας φέτος την επέτειο των 60 χρόνων του, οργανώνει ένα διεθνές εργαστήριο αρχαίου δράματος με έδρα τις Κρηνίδες Καβάλας.

Τέσσερις νέες ομάδες θα εργαστούν στην περιοχή από τις 20 Ιουλίου και οι παραστάσεις που θα προκύψουν -όλες βασισμένες στο αρχαίο δράμα- θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 9 και 10 Αυγούστου.

Οι δοκιμές και όλη η προετοιμασία της κάθε παράστασης θα λειτουργούν σαν ανοιχτό εργαστήρι για όσους δηλώνουν ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσουν.

Το ίδιο ανοιχτά θα είναι και τα ξεχωριστά workshops τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες των ομάδων -Ιόλη Ανδρεάδη, Σύλβια Λιούλιου, Γιάννης Ρήγας και Laura Tesman- παρουσιάζοντας τον τρόπο δουλειάς τους σχετικά με την παράσταση που πρόκειται να δημιουργήσουν.

Μπορείτει να δηλώνετε συμμετοχή έως και αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2107, συμπληρώνοντας την επίσημη ηλεκτρονική φόρμα του φεστιβάλ στο  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTpWmHc6I_vsDEXtyPk5mS-tBXQiMF9uNNVqkTPlPuKcUzqw/viewform?c=0&w=1.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τους χώρους προβών της κάθε ομάδας καθώς και για τις ώρες που θα πρέπει να βρίσκονται ε

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Ο Κώστας Ζάππας στον θεατρικό κάμπο του... Κολτές Σκηνοθετεί το θεατρικό έργο «Στην μοναξιά των κάμπων με βαμβάκι» σε μετάφραση του Δημήτρη Δημητριάδη. Main_dimitris_kourtakis_apotiximenes_apopires_eorisis_sto_ergastirio_mou_koyrtakis Η λογοτεχνία στο σανίδι του Φεστιβάλ Αθηνών Έξι παραστάσεις που βασίζονται ή αναφέρονται στο βιβλίο και τη λογοτεχνία. Main_%ce%a0%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b9%cf%8e%cf%82260_evi_fylaktou Υποβολή προτάσεων στο Φεστιβάλ Αθηνών για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2019 Διαβάστε αναλυτικά τις λεπτομέρειες. Main_%ce%a3%cf%84%ce%b5%cc%81%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%9a%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b7%cc%81%cf%83%ce%bf%cf%85_2 Στέλλα Κοιμήσου: Επιστρέφει για 20 μόνο παραστάσεις Τον Οκτώβριο στο θέατρο Τζένη Καρέζη Main_kleopatra____markou__mg_1780_photographedbygiorgosvitsaropoulos Η Ακαδημία των Τεχνών του Βερολίνου επιλέγει την Κλεοπάτρα Μάρκου Σημαντική διάκριση για την Ελληνίδα ηθοποιό. Main_slider Η κολεκτίβα El Conde de Torrefiel αναζητά ερμηνευτές για το Φεστιβάλ Αθηνών Πρόκειται για μια απλή χορογραφία με στάσεις που παραπέμπουν σε πραγματικές καθημερινές καταστάσεις.
#load_content_with_ajax