ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Last call για το διεθνές εργαστήριο αρχαίου δράματος στο Φεστιβάλ Φιλίππων 17 Ιουλίου 2017

Μπορείτει να δηλώνετε συμμετοχή έως και αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2107.

Το Φεστιβάλ Φιλίππων γιορτάζοντας φέτος την επέτειο των 60 χρόνων του, οργανώνει ένα διεθνές εργαστήριο αρχαίου δράματος με έδρα τις Κρηνίδες Καβάλας.

Τέσσερις νέες ομάδες θα εργαστούν στην περιοχή από τις 20 Ιουλίου και οι παραστάσεις που θα προκύψουν -όλες βασισμένες στο αρχαίο δράμα- θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 9 και 10 Αυγούστου.

Οι δοκιμές και όλη η προετοιμασία της κάθε παράστασης θα λειτουργούν σαν ανοιχτό εργαστήρι για όσους δηλώνουν ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσουν.

Το ίδιο ανοιχτά θα είναι και τα ξεχωριστά workshops τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες των ομάδων -Ιόλη Ανδρεάδη, Σύλβια Λιούλιου, Γιάννης Ρήγας και Laura Tesman- παρουσιάζοντας τον τρόπο δουλειάς τους σχετικά με την παράσταση που πρόκειται να δημιουργήσουν.

Μπορείτει να δηλώνετε συμμετοχή έως και αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2107, συμπληρώνοντας την επίσημη ηλεκτρονική φόρμα του φεστιβάλ στο  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTpWmHc6I_vsDEXtyPk5mS-tBXQiMF9uNNVqkTPlPuKcUzqw/viewform?c=0&w=1.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τους χώρους προβών της κάθε ομάδας καθώς και για τις ώρες που θα πρέπει να βρίσκονται ε

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_%c2%a9patroklos_skafidas-0137 Ο Χαραλαμπόπουλος, ο Γάλλος κι η κατανομή του... «Πλούτου» Σε σκηνοθεσία Nikita Milivojevic. Main_slider Αθερίδης, Κούρκουλος, Πυρπασόπουλος μαζί στο «Art» Μια δυνατή κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά. Main_slider Φέστεν και Δον Κιχώτης από το «νέο αίμα» του Θεάτρου Τέχνης Στη σκηνή της Φρυνίχου από 23 έως 28 Ιουνίου. Main_%ce%9b%ce%b5%cc%81%cf%83%cf%87%ce%b7_%ce%93%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%bf%cc%81%ce%bd%cf%89%ce%bd_2_ Λέσχη... Γονεοκτόνων υπό metal υπόκρουση Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την ερχόμενη σεζόν. Main_original_slider Τα 12 έργα της Λούλας Αναγνωστάκη σε δύο περφόρμανς διά χειρός Ρούλας Πατεράκη Στην Πειραιώς 260 με πλήθος ηθοποιών. Main_ms1_0075 Τμήμα σκηνοθεσίας από το Εθνικό Θέατρο Με στόχο τη στελέχωση του ελληνικού θεάτρου με σκηνοθέτες καταρτισμένους επιστημονικά.
#load_content_with_ajax