Θέατρο | Νέα

Κακούρης - Παπαδοπούλου- Σιμαρδάνης βουτούν στη... Λίμνη 11 Αυγούστου 2017

Το έργο του Νταβίντ Ντεσολα στο Ιλίσια- Βολανάκης.

Μία συναρπαστική ιστορία μυστηρίου επέλεξε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει ο Λεωνίδας Κακούρης στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης. Ο λόγος για το άπαιχτο στην Ελλάδα έργο του βραβευμένου με το μεγάλο Κρατικό Βραβείο Lope de Vega (2007) Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσολα «Η Λίμνη που δεν είναι πια».

Πρόκειται για μια ανατρεπτική ιστορία μυστηρίου ανάμεσα σε δυο άντρες και μια γυναίκα που ψάχνουν το δρόμο προς την...ευτυχία.  Στην παράσταση εκτός από τον Κακούρη, θα πρωταγωνιστήσουν η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Απ΄ ό,τι μαθαίνουμε η ανάγνωση του κειμένου θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και οι παραστάσεις στα μέσα Νοεμβρίου, τα Δευτερότριτα στις οκτώμιση το βράδυ.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider «Beginning» για τον Τάσο Ιορδανίδη - Δείτε το βίντεο Πρωταγωνιστεί η Θάλεια Ματίκα και ο Γιάννης Δρακόπουλος. Main_%ce%98%ce%95.%ce%91%ce%9c.%ce%91_web Μια «Αντιγόνη» προσβάσιμη σε όλους Την Κυριακή 22 Ιουλίου. Main_slider_3 Ο Εκτορας Λυγίζος «υμνεί» το λάθος στη Στέγη Πρωταγωνιστούν οι Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Μιχάλης Κίμωνας, Γιάννης Κλίνης, Σοφία Κόκκαλη, Έμιλυ Κολιανδρή, Άννα Μάσχα, Άρης Μπαλής, Αρετή Σεϊνταρίδου. Main_%ce%97_%ce%9a%ce%a5%ce%a1%ce%91_%ce%a4%ce%97%ce%a3_%ce%98%ce%91%ce%9b%ce%91%ce%a3%ce%a3%ce%91%ce%a3_1062_2 Ζερίτης- Βογιατζάκη- Πλεμμένος επιστρέφουν στην «Η Κυρά της Θάλασσας» Σκηνοθετεί η Δανάη Σπηλιώτη. Main_original_slider_(9) «Αντιγόνη» στη Μικρή Επίδαυρο Σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ντέλλας. Main_slider Μια παράσταση για την ομορφιά του τέλους «Μενεξέδες και Ζουμπούλια» από την seveneleven στο Θησείον τον Σεπτέμβριο.
#load_content_with_ajax