Θέατρο | Νέα

Κακούρης - Παπαδοπούλου- Σιμαρδάνης βουτούν στη... Λίμνη 11 Αυγούστου 2017

Το έργο του Νταβίντ Ντεσολα στο Ιλίσια- Βολανάκης.

Μία συναρπαστική ιστορία μυστηρίου επέλεξε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει ο Λεωνίδας Κακούρης στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης. Ο λόγος για το άπαιχτο στην Ελλάδα έργο του βραβευμένου με το μεγάλο Κρατικό Βραβείο Lope de Vega (2007) Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσολα «Η Λίμνη που δεν είναι πια».

Πρόκειται για μια ανατρεπτική ιστορία μυστηρίου ανάμεσα σε δυο άντρες και μια γυναίκα που ψάχνουν το δρόμο προς την...ευτυχία.  Στην παράσταση εκτός από τον Κακούρη, θα πρωταγωνιστήσουν η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Απ΄ ό,τι μαθαίνουμε η ανάγνωση του κειμένου θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και οι παραστάσεις στα μέσα Νοεμβρίου, τα Δευτερότριτα στις οκτώμιση το βράδυ.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_1 Ο Δήμος Αβδελιώδης συνεχίζει με Παπαδιαμάντη Από Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Studio Μαυρομιχάλη Main_alexiou-tripla-2 Η Χάρις Αλεξίου στην Οπερέττα του Νίκου Καραθάνου Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι. Main_slider Οι παραστάσεις που προκάλεσαν... διαδηλώσεις Το έχουμε ξαναδεί το έργο και μάλιστα σε διάφορες εκδοχές. Main_%ce%a7_%ce%b2_%ce%b3.1 Στο φως το Αρχαίο Θέατρο της Αρχαίας Θουρίας- Δείτε εικόνες Η ανασκαφή έφερε στο φως ολόκληρη την περίμετρο της ορχήστρας του αρχαίου θεάτρου, Main_%ce%9c%ce%99%ce%91_%ce%a0%ce%9f%ce%a1%ce%9d%ce%9f%ce%93%ce%a1%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%9a%ce%97_%ce%a3%ce%a7%ce%95%ce%a3%ce%97_(1) Δύο άγνωστοι εκπληρώνουν μια σεξουαλική... φαντασίωση Τον Νοέμβριο στο Από Μηχανής Θέατρο Main_theatro Το θέατρο έχει πλέον τον δικό του κωδικό στον Κρατικό Προϋπολογισμό Οι επιχορηγήσεις των Ελευθέρων Θεάτρων απευθείας από τον προϋπολολγισμό.
#load_content_with_ajax