Θέατρο | Νέα

Κακούρης - Παπαδοπούλου- Σιμαρδάνης βουτούν στη... Λίμνη 11 Αυγούστου 2017

Το έργο του Νταβίντ Ντεσολα στο Ιλίσια- Βολανάκης.

Μία συναρπαστική ιστορία μυστηρίου επέλεξε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει ο Λεωνίδας Κακούρης στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης. Ο λόγος για το άπαιχτο στην Ελλάδα έργο του βραβευμένου με το μεγάλο Κρατικό Βραβείο Lope de Vega (2007) Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσολα «Η Λίμνη που δεν είναι πια».

Πρόκειται για μια ανατρεπτική ιστορία μυστηρίου ανάμεσα σε δυο άντρες και μια γυναίκα που ψάχνουν το δρόμο προς την...ευτυχία.  Στην παράσταση εκτός από τον Κακούρη, θα πρωταγωνιστήσουν η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Απ΄ ό,τι μαθαίνουμε η ανάγνωση του κειμένου θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και οι παραστάσεις στα μέσα Νοεμβρίου, τα Δευτερότριτα στις οκτώμιση το βράδυ.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Πέντε «δυνατά» χαρτιά που κάνουν πρεμιέρα τις μέρες των γιορτών Από τη ζωή του Καζαντζίδη μέχρι το Grease! Main_download Ξεκινούν οι υποβολές αιτημάτων για επιχορηγήσεις πολιτιστικών δράσεων Νέος Τρόπος Ενίσχυσης Πολιτιστικών Φορέων Main_%ce%88%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b1_%ce%9c%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%bf%cf%85_%ce%a6%cf%89%cf%84%cf%8c_%ce%93%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82_%ce%9a%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82 Σεμινάριο υποκριτικής από την Ελενα Μαυρίδου Απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς Main_ioli-andreadi-ion-philippi-bibis-chatoupi-45 Μπιμπής- Χατούπη επιστρέφουν με τον «Ίωνα» Στο Θέατρο Άλφα – Ιδέα, από 8 Ιανουαρίου 2018 και κάθε Δευτέρα. Main_''h_xamenh_timh_ths_katarina_mploym''_photo_2 Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ και της... Ηριάννας Σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή στο studio Μαυρομιχάλη. Main_slider Τριήμερο Φεστιβάλ Ισπανικού Θεάτρου στο Εμπρός και στο Μετρό Θεατρικά έργα, δραματοποιημένες αναγνώσεις, στρογγυλό τραπέζι.
#load_content_with_ajax