ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Κακούρης - Παπαδοπούλου- Σιμαρδάνης βουτούν στη... Λίμνη 11 Αυγούστου 2017

Το έργο του Νταβίντ Ντεσολα στο Ιλίσια- Βολανάκης.

Μία συναρπαστική ιστορία μυστηρίου επέλεξε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει ο Λεωνίδας Κακούρης στο θέατρο Ιλίσια Βολανάκης. Ο λόγος για το άπαιχτο στην Ελλάδα έργο του βραβευμένου με το μεγάλο Κρατικό Βραβείο Lope de Vega (2007) Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσολα «Η Λίμνη που δεν είναι πια».

Πρόκειται για μια ανατρεπτική ιστορία μυστηρίου ανάμεσα σε δυο άντρες και μια γυναίκα που ψάχνουν το δρόμο προς την...ευτυχία.  Στην παράσταση εκτός από τον Κακούρη, θα πρωταγωνιστήσουν η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

Απ΄ ό,τι μαθαίνουμε η ανάγνωση του κειμένου θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και οι παραστάσεις στα μέσα Νοεμβρίου, τα Δευτερότριτα στις οκτώμιση το βράδυ.

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider O MC Yinca ψάχνει τη δική του αληθινή... Ιθάκη Η Φένια Παπαδόδημα σκηνοθετεί τη μουσική παράσταση ''Νέκυια Έκ-σταση''. Main_slider Πώς αντιλαμβάνεστε σήμερα τον «Από μηχανής θεό»; To Από Μηχανής Θέατρο παρέχει τις σκηνές του με πλήρη τεχνική υποστήριξη εντελώς δωρεάν. Main_slider Αθήνα- Θεσσαλονίκη περιμένουν τον.... Γκοντό Δύο διαφορετικές σκηνοθετικές προσεγγίσεις του ίδιου έργου. Main_%ce%92%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b9%ce%ac_4 Μέσα στη «Βρωμιά» λάμπει το... διαφορετικό Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Φάμης γράφει στο www.tospirto.net για το έργο. Main_slider «Ένας Ήρωας του Καιρού μας» στο 104 Από τις 18 Απριλίου σε σκηνοθεσία Βασίλη Καλφάκη. Main_slider Η Εβραία κι ο Χαφιές: Δύο μονόπρακτα του Μπρεχτ στο Από Μηχανής Σκηνοθετεί η Ανδρονίκη Χριστάκη.
#load_content_with_ajax