Θέατρο | Νέα

Αθερίδου - Χατζηαγγελάκης σ΄ένα ταξίδι ενηλικίωσης 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα» στο 104.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης «είναι» η Κάτια και ο Τάκης και πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα». Μια κωμική ιστορία με άξονα την πρώτη ερωτική εμπειρία δυο νέων ανθρώπων και με έναν ήπιο πολιτικό σχολιασμό στις άκαμπτες ερωτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις της παλιάς Ελλάδας, του 20ου αιώνα –όπου η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει «ανεξέλεγκτες σεξ-επαφές» και ο άντρας «πρέπει να αποφεύγει την αυτοϊκανοποίηση για να μην πάθει νευρώσεις».

Το «Σεξ Λεξικόν» είναι ο οδηγός για τον Τάκη και την Κάτια, στο ταξίδι της ενηλικίωσης.  Πρόκειται για ένα βοήθημα επιστημονικής φύσεως, ένα «παράλογο» εγχειρίδιο που θα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές μας και θα δημιουργήσει τη βάση για μία αληθινή και ευαίσθητη κωμωδία. Το «Σεξ Λεξικόν: Η Επιστήμη του Έρωτα» είναι ένα νεοελληνικό έργο από τον Σπύρο Δ. Μιχαλόπουλο, δημοσιογράφο και βραβευμένο με το βραβείο Μπότση.

Με χιούμορ, τρυφερότητα και φρέσκια ματιά η σκηνοθέτις  Αγγελίτα Τσούγκου διεισδύει σ΄έναν ξεχασμένο χρόνο για να θυμίσει στο κοινό λέξεις, έννοιες, σκέψεις , μια ολόκληρη υπέροχη εποχή.

Συντελεστές: Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος. Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου. Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο. Σκηνικά - Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου. Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης. Ερμηνεύουν οι: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Info: Από τις 2 Οκτωβρίου. Ημέρα και Ώρα παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη 21:15. Είσοδος : 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους). Διάρκεια παράστασης: 80’. Έναρξη παραστάσεων: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Λήξη Παραστάσεων : Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. Χώρος: Θέατρο 104 . Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός) -  Τηλ : 210 3455020

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Μια παράσταση για την ομορφιά του τέλους «Μενεξέδες και Ζουμπούλια» από την seveneleven στο Θησείον τον Σεπτέμβριο. Main_unnamed All Souls Festival: Όταν διαφορετικότητα γίνεται δημιουργία Διάλογος μεταξύ των τεχνών από τον Κινητήρα για άτομα με και χωρίς αναπηρία. Main_img_3908 Το Εθνικό θέατρο και το αρχαίο δράμα στους Δελφούς Το εργαστήριο διευθύνει η Κατερίνα Ευαγγελάτου. Main_4_%ce%a4%ce%bf-%ce%be%cf%8d%cf%80%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%bd%ce%ae%ce%bc%ce%b7%cf%82_ Όταν η μνήμη για τα παιδιά πρόσφυγες του ελληνικού εμφυλίου «ξυπνά» Μια παράσταση site-specific, στους εξωτερικούς χώρους και στο θέατρο της Σχολής Καλών Τεχνών. Main_slider «Βρικόλακες» χειμώνα - καλοκαίρι Δύο διαφορετικές προσεγγίσεις του έργου του μεγάλου Νοργηβού συγγραφέα. Main_slider Τι ετοιμάζει η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος Στο Ιδρυμα Κακογιάννη και στο Θέατρο Σταθμός.
#load_content_with_ajax