ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Θέατρο | Νέα

Αθερίδου - Χατζηαγγελάκης σ΄ένα ταξίδι ενηλικίωσης 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα» στο 104.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης «είναι» η Κάτια και ο Τάκης και πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα». Μια κωμική ιστορία με άξονα την πρώτη ερωτική εμπειρία δυο νέων ανθρώπων και με έναν ήπιο πολιτικό σχολιασμό στις άκαμπτες ερωτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις της παλιάς Ελλάδας, του 20ου αιώνα –όπου η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει «ανεξέλεγκτες σεξ-επαφές» και ο άντρας «πρέπει να αποφεύγει την αυτοϊκανοποίηση για να μην πάθει νευρώσεις».

Το «Σεξ Λεξικόν» είναι ο οδηγός για τον Τάκη και την Κάτια, στο ταξίδι της ενηλικίωσης.  Πρόκειται για ένα βοήθημα επιστημονικής φύσεως, ένα «παράλογο» εγχειρίδιο που θα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές μας και θα δημιουργήσει τη βάση για μία αληθινή και ευαίσθητη κωμωδία. Το «Σεξ Λεξικόν: Η Επιστήμη του Έρωτα» είναι ένα νεοελληνικό έργο από τον Σπύρο Δ. Μιχαλόπουλο, δημοσιογράφο και βραβευμένο με το βραβείο Μπότση.

Με χιούμορ, τρυφερότητα και φρέσκια ματιά η σκηνοθέτις  Αγγελίτα Τσούγκου διεισδύει σ΄έναν ξεχασμένο χρόνο για να θυμίσει στο κοινό λέξεις, έννοιες, σκέψεις , μια ολόκληρη υπέροχη εποχή.

Συντελεστές: Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος. Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου. Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο. Σκηνικά - Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου. Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης. Ερμηνεύουν οι: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Info: Από τις 2 Οκτωβρίου. Ημέρα και Ώρα παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη 21:15. Είσοδος : 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους). Διάρκεια παράστασης: 80’. Έναρξη παραστάσεων: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Λήξη Παραστάσεων : Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. Χώρος: Θέατρο 104 . Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός) -  Τηλ : 210 3455020

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_''h_xamenh_timh_ths_katarina___mploym''_photo_2 «Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ» και το «Κιβώτιο» στο Studio Μαυρομιχάλη Τι θα δούμε φέτος από τον Θεατρικός Οργανισμός Νέος Λόγος. Main_3 «Περνώντας» από την ποίηση της Κική Δημουλά Ένα μικτό θέαμα-ακρόαμα πάνω στην πολυπρισματική ποίηση της Κικής Δημουλά. Main_slider Νέες, ωραίες και γεμάτες ταλέντο Ξεχωρίσαμε δέκα νεαρές ηθοποιούς που γνωρίσαμε μέσα από τις δουλειές τους τα τελευταία τρία χρόνια. Main_mean-girls Τα "Κακά κορίτσια" πάνε... για μιούζικαλ! Η επιτυχημένη ταινία μεταφέρεται και στο σανίδι. Main_img_2420 Εθνικό Θέατρο 2017-2018: Ανεβαίνουμε! Δείτε όλο το ρεπερτόριο Δείτε αναλυτικα όλες τις παραστάσεις. Main_opereta1 Οι 5+1 παραστάσεις που «επιστρέφουν» στις σκηνές του Εθνικού Ποια έργα θα δούμε σε επανάληψη.
#load_content_with_ajax