ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Αθερίδου - Χατζηαγγελάκης σ΄ένα ταξίδι ενηλικίωσης 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα» στο 104.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης «είναι» η Κάτια και ο Τάκης και πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα». Μια κωμική ιστορία με άξονα την πρώτη ερωτική εμπειρία δυο νέων ανθρώπων και με έναν ήπιο πολιτικό σχολιασμό στις άκαμπτες ερωτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις της παλιάς Ελλάδας, του 20ου αιώνα –όπου η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει «ανεξέλεγκτες σεξ-επαφές» και ο άντρας «πρέπει να αποφεύγει την αυτοϊκανοποίηση για να μην πάθει νευρώσεις».

Το «Σεξ Λεξικόν» είναι ο οδηγός για τον Τάκη και την Κάτια, στο ταξίδι της ενηλικίωσης.  Πρόκειται για ένα βοήθημα επιστημονικής φύσεως, ένα «παράλογο» εγχειρίδιο που θα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές μας και θα δημιουργήσει τη βάση για μία αληθινή και ευαίσθητη κωμωδία. Το «Σεξ Λεξικόν: Η Επιστήμη του Έρωτα» είναι ένα νεοελληνικό έργο από τον Σπύρο Δ. Μιχαλόπουλο, δημοσιογράφο και βραβευμένο με το βραβείο Μπότση.

Με χιούμορ, τρυφερότητα και φρέσκια ματιά η σκηνοθέτις  Αγγελίτα Τσούγκου διεισδύει σ΄έναν ξεχασμένο χρόνο για να θυμίσει στο κοινό λέξεις, έννοιες, σκέψεις , μια ολόκληρη υπέροχη εποχή.

Συντελεστές: Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος. Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου. Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο. Σκηνικά - Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου. Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης. Ερμηνεύουν οι: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Info: Από τις 2 Οκτωβρίου. Ημέρα και Ώρα παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη 21:15. Είσοδος : 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους). Διάρκεια παράστασης: 80’. Έναρξη παραστάσεων: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Λήξη Παραστάσεων : Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. Χώρος: Θέατρο 104 . Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός) -  Τηλ : 210 3455020

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_ourania2 Ποια είναι η «Ουρανία» του Γεράσιμου Ευαγγελάτου; Ο μονόλογος του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στο 104. Main_slider Οι «Γάτες» μιλούν ελληνικά με πρωταγωνίστρια τη Σόνια Θεοδωρίδου Μαλισσόβας - Ευαγγελάτος - Πρίφτης ενώνουν τις δυνάμεις τους! Main__elg0857 Ένας στρατιώτης που τον έλεγαν Λαβ Από 12 Aπριλίου στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» Main_evgenia1 Έργο του Μαρκήσιου ντε Σαντ για πρώτη φορά στην Ελλάδα Στο Vault από το Σάββατο 14 Απριλίου 2018. Main_slider Επτά παραστάσεις που καταχειροκροτήθηκαν ετοιμάζουν βαλίτσες! Τέλος της σεζόν και οι παραστάσεις της Αθήνας ταξιδεύουν. Main_slider Το ΚΘΒΕ τιμά τη Λήδα Πρωτοψάλτη Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 20.30, στο Βασιλικό Θέατρο.
#load_content_with_ajax