ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Αθερίδου - Χατζηαγγελάκης σ΄ένα ταξίδι ενηλικίωσης 14 Σεπτεμβρίου 2017

Πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα» στο 104.

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης «είναι» η Κάτια και ο Τάκης και πρωταγωνιστούν στο «Σεξ Λεξικόν: Η επιστήμη του έρωτα». Μια κωμική ιστορία με άξονα την πρώτη ερωτική εμπειρία δυο νέων ανθρώπων και με έναν ήπιο πολιτικό σχολιασμό στις άκαμπτες ερωτικές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις της παλιάς Ελλάδας, του 20ου αιώνα –όπου η γυναίκα δεν επιτρέπεται να έχει «ανεξέλεγκτες σεξ-επαφές» και ο άντρας «πρέπει να αποφεύγει την αυτοϊκανοποίηση για να μην πάθει νευρώσεις».

Το «Σεξ Λεξικόν» είναι ο οδηγός για τον Τάκη και την Κάτια, στο ταξίδι της ενηλικίωσης.  Πρόκειται για ένα βοήθημα επιστημονικής φύσεως, ένα «παράλογο» εγχειρίδιο που θα μπερδέψει τους πρωταγωνιστές μας και θα δημιουργήσει τη βάση για μία αληθινή και ευαίσθητη κωμωδία. Το «Σεξ Λεξικόν: Η Επιστήμη του Έρωτα» είναι ένα νεοελληνικό έργο από τον Σπύρο Δ. Μιχαλόπουλο, δημοσιογράφο και βραβευμένο με το βραβείο Μπότση.

Με χιούμορ, τρυφερότητα και φρέσκια ματιά η σκηνοθέτις  Αγγελίτα Τσούγκου διεισδύει σ΄έναν ξεχασμένο χρόνο για να θυμίσει στο κοινό λέξεις, έννοιες, σκέψεις , μια ολόκληρη υπέροχη εποχή.

Συντελεστές: Κείμενο: Σπύρος Δ. Μιχαλόπουλος. Σκηνοθεσία: Αγγελίτα Τσούγκου. Επιμέλεια Κίνησης: Ερμίρα Γκόρο. Σκηνικά - Κοστούμια: Σάντρα Σωτηρίου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Χριστίνα Θανάσουλα. Βοηθός Σκηνοθέτη: Μερόπη Παπαστεργίου. Φωτογραφίες: Χάρης Γερμανίδης. Ερμηνεύουν οι: Φωτεινή Αθερίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Info: Από τις 2 Οκτωβρίου. Ημέρα και Ώρα παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη 21:15. Είσοδος : 10 € (γενική είσοδος), 5 € (για ανέργους). Διάρκεια παράστασης: 80’. Έναρξη παραστάσεων: Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017. Λήξη Παραστάσεων : Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. Χώρος: Θέατρο 104 . Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (μετρό Κεραμεικός) -  Τηλ : 210 3455020

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Το θέατρο Χυτήριο αντικαθιστά τον Μάνο Παπαγιάννη με άλλο ηθοποιό Δείτε την ανακοίνωση. Main_slider Ο Κώστας Γάκης καταδύεται στα έγκατα της Αντιγόνης και της... Μήδειας Η παράσταση ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα από το φυσικό της θεατρικό σπίτι, το θέατρο Άλφα.Ιδέα. Main_body_in_64_movements_photo_by___karol_jarek_(4) Ένα σπάνιο γλυπτικό υβρίδιο χοροθεάτρου και ακροβασίας Στο Σύγχρονο Θέατρο και μόνο για 4 παραστάσεις. Main_img_8745 Ο Μιλτιάδης Φιορέντζης «συνθέτει» τα χαρισματικά πρόσωπα μιας υπερμαριονέτας Από τις 12 Φεβρουαρίου στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων. Main_slider Από την Κιτσοπούλου στον Ιψεν με μια... ανάσα Ο Γιάννης Κότσιφας εντυπωσιάζει σε ρόλους αντιφατικούς. Main_26169935_1514713855311682_3208641831797937598_n Η Νάνα Παπαδάκη ανεβάζει Ρίτσο κάτω απ’ τον ίσκιο του... σήμερα Από τις 17 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή το Α Small Argo full of Art.
#load_content_with_ajax