ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί Κόνορ Μακφέρσον και «The Night Alive» 13 Σεπτεμβρίου 2017

Στάθης Σταμουλακάτος, Ερρίκος Λίτσης στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Κόνορ Μακφέρσον «The Night Alive» θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Επί Κολωνώ από την ομάδα Νάμα τον Ιανουαρίου 2018 σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη.
Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία ιρλανδέζικου ρεαλισμού, που χειρίζεται με χιούμορ, αλλά και τρυφερότητα τις δραματικές καταστάσεις, που φτάνουν ως την ακραία βία.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τους: Στάθη Σταμουλακάτο, Ερρίκο Λίτση, Θάνο Αλεξίου, Κατερίνα Μαούτσου και Γιώργο Τριανταφυλλίδη.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν άνδρα κοντά στα πενήντα, τον Τόμμυ, που έχει αποχωριστεί την οικογένειά του και ζει μόνος πια σε ένα τμήμα του σπιτιού τού θείου του Μώρις, σε μια συνοικία του Δουβλίνου. Οι δουλειές του ποδαριού με τον κολλητό φίλο του Ντοκ, οι γκρίνιες του θείου Μώρις και οι τηλεφωνικοί καυγάδες με την πρώην γυναίκα του είναι η καθημερινότητα του αποτυχημένου και μοναχικού Τόμμυ. Το έργο αρχίζει με τον Τόμμυ να φέρνει στον εργένικο και εντελώς ακατάστατο χώρο του μια νεαρή πόρνη, την Αιμέ, που μόλις την έσωσε από άγρια επίθεση του φίλου της Κένεθ, του ανθρώπου που την έχει σπρώξει στην πορνεία. Μια σχέση αρχίζει, που θα διαταράξει την όποια ισορροπία της ζωής των πέντε χαρακτήρων και που ενδεχομένως θα εξελιχθεί σε ερωτική, αλλά με εμπόδια, αναστολές και επιφυλάξεις από όλους.

Συντελεστές: Μετάφραση: Γιώργος Χατζηνικολάου. Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη. Δ/νση Παραγωγής, Σκηνικά & Κοστούμια: Γιώργος Χατζηνικολάου. Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος. Δημόσιες Σχέσεις/Βοηθός Παραγωγής: Μαρία Αναματερού. Παίζουν: Στάθης Σταμουλακάτος, Ερρίκος Λίτσης, Θάνος Αλεξίου, Κατερίνα Μαούτσου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης

Πρεμιέρα:Από  Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Tospirto Team

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Σαουλίδου - Κουρής αποκαλύπτουν τον μελαγχολικό Καρυωτάκη Την Κυριακή 25/02, στις 17.00 στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Main_slider_2 Φασμπίντερ και ξερό... ψωμί Αυτήν την περίοδο δύο από τα πιο σημαντικά έργα του παίζονται σε ΑΘήνα- Θεσσαλονίκη. Main_slider Αφιέρωμα στον «Ιδεοποιό» Δημήτρη Ποταμίτη Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο θέατρο ΣΤΟΑ. Main_slider «Η φιλοσοφία ενός γάτου» στο σανίδι Από 22 Φεβρουαρίου στο Cartel. Main_img_20171206_094104_resized_20171207_105916318 Βρέθηκε οριστική λύση για το Θεατρικό Μουσείο- Πού θα στεγαστεί O χώρος που θα στεγάσει το νέο Θεατρικό Μουσείο είναι το νεοκλασικό κτίριο της οδού Σταδίου 47, κληροδότημα Αλεξάνδρου Σούτζου, Main_bob_festival_happy_hour_2018 Bob Τheatre Festival 2018: Μία Happy Hour συνάντηση! Την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο.
#load_content_with_ajax