ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Τι συμβαίνει όταν οι πυξίδες χαλάνε; 13 Φεβρουαρίου 2018

Η παράσταση «Σημείο Β» θα παρουσιαστεί στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα τον Μάρτιο.

Το «Σημείο Β», μια φανταστική συνάντηση σε σύλληψη του Δημήτρη Παγώνη, που αφηγείται το μοναχικό ταξίδι προς την αυτογνωσία, μέσα από τις σκέψεις ενός ανθρώπου την στιγμή που αποτυγχάνει θα παρουσιαστεί στον  Χώρο Τέχνης 14η Μέρα τον Μάρτιο.

Ο άνθρωπος βιώνοντας την αποτυχία του, στρέφεται στον μελλοντικό του εαυτό ζητώντας κουράγιο, παρέα ή ακόμη και να τον αφήσει ήσυχο, αποτυχημένο πλέον αλλά σίγουρα αποδεσμευμένο από κάθε αγωνία ή φόβο – συστατικά απαραίτητα και δεδομένα, όταν κάποιος δοκιμάζει το «ταξίδι προς το όνειρο του». Πού θα μας πάει το επόμενο κύμα; Τι συμβαίνει όταν οι πυξίδες χαλάνε; Τελικά τι είναι αυτό που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που είμαστε; Στη δροσιά που προσφέρει μια έναστρη νύχτα, και ο ίδιος ο μελλοντικός μας εαυτός, προσπαθούμε μέχρι να αποτύχουμε ολοσχερώς και υπέροχα.
Το «Σημείο Β» είναι μία ωδή στην αποτυχία!

Σημείο Β : Το σημείο στο οποίο καταλήγει μια ευθεία. Το βεγγαλικό της ζωής. Το φως του φάρου που μας δείχνει το δρόμο. Ο μελλοντικός μου εαυτός


Ταυτότητα παράστασης:
Σύλληψη: Δημήτρης Παγώνης
Σκηνική σύνθεση-εγκατάσταση: Δημήτρης Παγώνης - Παύλος Παυλίδης
Επιμέλεια ήχων - μουσικής: Ιωάννα Ζέρβα
Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Παγώνης
Φωτογραφίες: Σιλένα Τριβιζά
Σχεδιασμός αφίσας: Μιχάλης Βαλάσογλου
Teaser – trailer: Στέφανος Γκέκας
Παίζουν οι: Κωνσταντίνος Παράσης, Παύλος Παυλίδης

Infο:
Χώρος Τέχνης 14η Μέρα /Καλλιρόης 10, Αθήνα, 11743
(στάση μετρό Ακρόπολη, στάση τραμ Βουλιαγμένη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9210077
Όλο τον Μάρτιο: Σάββατο και Κυριακή στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ γενική και 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, άνω των 65)
Διάρκεια: 50 λεπτά

Γεωργία Οικονόμου

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main_slider Σαουλίδου - Κουρής αποκαλύπτουν τον μελαγχολικό Καρυωτάκη Την Κυριακή 25/02, στις 17.00 στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Main_slider_2 Φασμπίντερ και ξερό... ψωμί Αυτήν την περίοδο δύο από τα πιο σημαντικά έργα του παίζονται σε ΑΘήνα- Θεσσαλονίκη. Main_slider Αφιέρωμα στον «Ιδεοποιό» Δημήτρη Ποταμίτη Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 20.00, στο θέατρο ΣΤΟΑ. Main_slider «Η φιλοσοφία ενός γάτου» στο σανίδι Από 22 Φεβρουαρίου στο Cartel. Main_img_20171206_094104_resized_20171207_105916318 Βρέθηκε οριστική λύση για το Θεατρικό Μουσείο- Πού θα στεγαστεί O χώρος που θα στεγάσει το νέο Θεατρικό Μουσείο είναι το νεοκλασικό κτίριο της οδού Σταδίου 47, κληροδότημα Αλεξάνδρου Σούτζου, Main_bob_festival_happy_hour_2018 Bob Τheatre Festival 2018: Μία Happy Hour συνάντηση! Την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου στο Ρομάντσο.
#load_content_with_ajax