ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Θέατρο | Νέα

Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης 13 Μαρτίου 2018

Σε ηλικία 61 ετών. Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης.Τους τελευταίους μήνες έδινε τη δική του μάχη για να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου το 1957 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών.
Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.
Η χαρακτηριστική φωνή του «έντυσε» πολλές από τις παρουσιάσεις του Mega, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.
«Η ζωή του Αττίκ», τα «Πέτρινα χρόνια», «Η νταντά», και οι «Λατρεμένοι μου γείτονες», είναι κάποιες από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε από το 1985 έως το 2013.
Μεταξύ των ταινιών στις οποίες συμμετείχε ήταν το «Safe Sex», «Το κλάμα βγήκε απ' τον παράδεισο» και «Ο Ηλίας του 16ου».

Περισσότερα "Νέα"
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΝΕΑ" Main__elg0857 Ένας στρατιώτης που τον έλεγαν Λαβ Από 12 Aπριλίου στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» Main_evgenia1 Έργο του Μαρκήσιου ντε Σαντ για πρώτη φορά στην Ελλάδα Στο Vault από το Σάββατο 14 Απριλίου 2018. Main_slider Επτά παραστάσεις που καταχειροκροτήθηκαν ετοιμάζουν βαλίτσες! Τέλος της σεζόν και οι παραστάσεις της Αθήνας ταξιδεύουν. Main_slider Το ΚΘΒΕ τιμά τη Λήδα Πρωτοψάλτη Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 20.30, στο Βασιλικό Θέατρο. Main_main_eyxaristimeno_02 Συζήτηση για το... Ευχαριστημένο Στις 22 Μαρτίου στο θέατρο Πορεία. Main_uncia-696x464 «Ανοιχτές Πόρτες: Από την πρόβα στη σκηνή»: Παράταση υποβολής αιτήσεων Ένα πλήρες πρόγραμμα στήριξης των νέων δημιουργών.
#load_content_with_ajax